Då så!

Det har ju gått några dagar nu men här kommer i alla fall en kort sammanfattning av min helg.

Valborg

Grillade med brudarna. Mys! Sen blev resten av kvällen inte riktigt som vi hade tänkt oss. Sammanfattas enklast: folk dök upp utan förvarning, gitarr, sång, bugg, parken, fjortisar, bråk, kortspel, telefonsamtal, klump i magen.

Självklart togs det bilder men dessvärre var kvaliteten mindre bra på de flesta, så ni får vara utan!

Första majPå första maj ska man maja och det är precis vad vi gjorde. Pappa tog med sig mig och min syster och åkte till Kummelön där vi satt på klippor och fikade med grannarna och några släktingar till dem. Vädret var underbart och det kändes som mitt i sommaren. Det är jättevackert på Kummelön och tydligen hade jag inte varit där på kanske tio år. Det var ju dumt.

Marken var på många ställen helt täckt av blommor. Det kändes fint att det äntligen inte var snön som gjorde marken vit, det var vitsippor!Lördag

Det blev en liten roadtrip. Vi ville åka nånstans och hamnade i Håverud i Dalsland vid nån akvedukt. Det var brant och mycket trappor, mjölksyra i benen!

Sedan ville vi inte riktigt åka hem så vi satte oss i bilen och hamnade i Norge. I Halden närmare bestämt. Vi besökte en fästning där man hade utsikt över hela Halden. Och för att komma dit var man tvungen att gå i massor av trappor än en gång, träningsvärken kom troget dagen efter. Men det var väldigt vackert trots att solen inte ville närvara.
Både Dalsland och Norge är väldigt fint. På vägen till Halden åkte vi en väg längs ett berg med utsikt över vattnet, det var så vackert så man ville gråta. Så till sommaren kan det väntas bli några bilturer till grannlandet.Söndag

Hade tvättid och i tvättstugan blev jag välkomnad till huset av en söt granne. Vi har bott här i fem månader nu men det var ju gulligt av henne ändå. Resten av dagen bestod av bland annat pinsamma incidenter i ett pojkrum. Men än så säger jag inte!

Tycker att jag höll min sammanfattning ganska kort ändå, även om inlägget blev långt. Så här har alltså min helg sett ut, hoppas eran också var bra!

puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0