Parrrty!!!



Det står bara ett ord i min almanacka idag. Ikväll mina vänner ska det supas till kan jag lova, haha. Efter den här veckan så har man gjort sig förtjänt av att släppa loss till tusen. Jag var lite rädd för att jag inte skulle kunna göra det då jag vaknade och hade skitont i magen men nu har jag kurerat mig med värmekudde och ben & jerry så nu känns det som att allt är i sin ordning igen och jag är taggad som bara den!

puss!

Blä

Just nu är jag så sjukt trött på allt. Man har aldrig tid att göra något som man verkligen vill känns det som. Dagarna består bara av plugg och andra tråkiga saker som man måste ha något slags ansvar för. I måndags var jag hur lycklig som helst när jag somnade och jag skulle ge vad som helst för att backa några dagar till måndagen och sedan hålla mig kvar i den känslan fram tills idag, då skulle det inte kännas lika tungt. Nu svamlar jag igen men nu vet ni varför jag är lite tråkig här på bloggen. Hoppas ni mår bra darlings!

puss!

Ny vecka, nya tag

Förra veckan slutade så bra med lite att plugga och så men nu är det ny vecka och slut på slappandet. Prov, prov, prov. Det är bara att plugga. Men som tur är så har man saker att se fram emot så det lindrar lite. Bio, brunch, party och myskvällar står i kalendern den här veckan än så länge och det känns väldigt fint. Nu ska jag sluta babbla och...just precis... plugga lite!

puss!

Jag är smart

Tro det eller ej men jag har suttit här med matteboken ett tag nu och jag börjar faktiskt fatta något. Äntligen har jag lyckats hitta någon slags logik i det här förgrymmade ämnet. Det känns mycket bra!

Igår blev det då alltså score med brudarna och Göran. Tror att han inte mådde alltför dåligt i sällskapet av sex tjejer, haha. Det var en någorlunda bra kväll, för min del var det bara skönt att komma hemifrån, även om jag fick sitta och vänta i över tre timmar på att få reda på vad som hände borta på sjukhuset, tillslut sket jag i det eftersom de uppenbarligen sket i mig, och jag drog iväg till Marika där jag hann att vara högst en halvtimme innan det var dags att dra vidare.
Sent på kvällen fick jag sms om att allt var bra med sjuklingen, tur var väl det!


puss!

Åh mitt hjärta slår, det slår skiten ur mig

Jag ändrar mig. Ovissheten är värre än väntan.

Shopping downtown




Jag var på topphumör när vi gav oss iväg till stan för att shoppa loss. Det var lite kallt och min syster övertalade mig till att ta bussen istället för att gå och det var nog ett bra val eftersom det blåste som bara den. På stan hittade jag en kofta, väska och lite annat smått och gott så jag är nöjd. Det känns faktiskt förvånansvärt bra när plånboken blir tunnare.
Mitt i spenderandet av pengar ringde mobilen och det samtalet var nog det värsta jag fått hittills det här året. Eftersom jag jag själv inte vet vad det handlar om riktigt än så varken kan eller vill jag berätta vad samtalet rörde sig om. Allt jag kan säga är att jag just nu sitter som på nålar och väntar på ännu ett samtal. Väntan måste vara en av de absolut värsta saker som finns.

puss!

God lördag

Det är lite snöblandat regn ute vilket är lika med shoppingväder. Därför tar jag med mig min syster och vandrar ner till stan några timmar. Så när jag kommer tillbaka får vi hoppas att mitt shoppingsug är botat. Min plan för dagen alltså. Kvällens planer innehåller ett möte med två snygga brudar på score och lite skitsnack.
Hoppas er lördag blir superbra!

puss!

Vinter

På fredagar har vi bara en lektion, det känns lite onödigt att gå till skolan för bara den men vi kanske ska ändra det till att vi är lediga på fredagar vilket ju vore väldigt skönt. Hur som helst, kort dag idag alltså vilket gjorde att jag kom hem tidigt efter en negerboll med Marika på café honey. Rastlös som jag är så bestämde jag mig för att gå en promenad i vintervädret. Tyvärr så hade snön redan börjat smälta occh känslan blev inte sådär härligt vintrig som jag hade tänkt mig men det var skönt ändå. Jag älskar att bara få gå för mig själv och fundera lite, rensa tankarna. Nu är jag redo för nya tag igen!





puss!

PUSS



Om ni bara visste hur effektiv jag har varit idag! Har bland annat äntligen fått ordning på min garderob så nu behöver jag inte kämpa för att komma in i den längre. Snart har jag bott här i lägenheten i två månader och jag känner att det är dags att bli klar med mitt rum snart. Så imorgon hoppas jag att vi ska kunna ta en tur till stans möbelaffärer så jag kan fylla rummet med saker och slippa ekot. Får se vilken sida mamma har vaknat på bara, men jag hoppas, hoppas.

Jag känner mig lite sådär lagomt jättelycklig idag! Älskar när man kan vara det utan någon direkt anledning. Hoppas att ni också mår bra!

puss!

Bra dag

Det har varit en bra dag idag. Skolan var slapp och inget plugg att göra hemma. Vi var på en föreläsning med någon från en reklambyrå vilket var intressant, jag tänker rätt ofta på hur reklam ser ut och om jag tycker att de är bra eller inte och jag har faktiskt funderat några gånger på om man kanske skulle satsa på ett yrke inom den branschen. Så de närmaste veckorna när vi ska arbeta om just reklam tror jag kommer bli jätteroliga.
Annars idag då, jag har varit på något märkligt humör fast för det mesta har det varit bra. Jag har skrattat så jag grät och ville dö av kramp i magmusklerna. Glada leken är inte att leka med alltså, höhöhö.

puss!

God morgon

Det är inte ofta jag går upp två timmar innan jag måste gå till skolan men eftersom det blev så sent hos Marika igår så han jag inte duscha innan jag gick och la mig. Därför var jag tvungen att göra det på morgonen och jag hatar att duscha på morgonen, men nu är det gjort och jag sitter här och äter frukost.

Igår hade jag och Marika Kenny Starfighter-kväll. Det kommer ju en ny film om nån vecka så vi var ju tvungna att värma upp lite med den gamla. Mys hade vi med singstar och guitar hero. Allt för att fira att juridikprovet är gjort! Slänger in en bild på hur nyttiga vi var också:

 

puss!

Snart klar

Imorgon ska boken om mig vara inlämnad plus att vi har prov. Men plugglusten är ungefär lika med noll så det går väldigt segt för mig. Inte bra. Men jag får inte sova förrän allt är klart så det är bara att ta tjuren i hornen och bli klar nån gång. Gud vad tråkig jag har känt mig de senaste dagarna. Det får bli lite ändring på det! Det fixar jag imorn.

puss!


Skrivkramp

Nu har jag suttit och försökt att bli klar med boken om mig och jag kan bara konstatera att det är sjukt tråkigt att skriva rent och handen värker av skrivkramp, men det värsta är att jag inte är klar än. Men jag har gett mig fasen på att bli klar ikväll så det är bara att kämpa på. Känner mig lite tråkig idag, ber om ursäkt.

puss!

Förresten! Jag vaknade och blev på ett strålande humör för vet ni vad? Det snöade!

We got koka-kola veins, we don't use our brains

...bla bla bla bla bla bla bla bla bla



Den här låten satte sig helt plötsligt på repeat  i mitt huvud och där har den varit i snart fyra dagar. Jag har ingen aning om hur den kom dit. Kul att det för en gångs skull var en bra låt som fastnade, det är inte alltid man har den turen.

Gårkvällen blev inte riktigt vad jag hoppats på men den var helt okej. Dansade gjorde vi, så mycket att vi tillslut blev hur trötta som helst och blev mer eller mindre sittandes, men det gjorde inte så mycket eftersom det fanns så mycket roligt folk att titta på. Nästa helg hade jag tänkt att jag skulle vara hemma men när jag berättade detta för min lilla mamma så övertalade hon mig faktiskt nästan till att gå ut och festa. Så här lät det:
"Men lönehelgen i januari brukar ju vara en av årets största party-happenings, så var det i alla fall när jag var ung." Och sen fick hon mig att säga "Jag får se hur jag gör, ska fundera på det." Detta är ett exempel på hur klok och bra min mamma är. Ibland vet man inte hur man ska känna inför hennes uppmuntringar. Men sen så sa hon någonting om att jag inte skulle bli mamma när jag var för ung, så hon kan faktiskt komma med goda råd ibland.

puss!

Kvällen ska dansas bort!

Ikväll ska det dansas tills fötterna värker. Bara så att ni vet!


Time to get down to business



En av de bästa sakerna med att vara ledig är att man kan ta hur mycket tid på sig som helst att äta frukost. En timme togdet för mig att äta frulle idag. Jag tycker att det är mycket roligare att äta om man har något tema på frukosten så idag fick det bli apelsintema apelsinjuice, rostat bröd (vet att det inte ser rostat ut men det är det!) med apelsinmarmelad och självklart själva kärnan i det hela: en apelsin. Nu känner jag mig laddad för att göra klart boken om mig!

puss!

Makemehappy

makemehappy.blogg.se


Nu är det dags att berätta om projektarbetet som jag, Marika och Julia pysslar med. Det hela går ut på att vi ska ta reda på vad som är glädje för olika människor. Därför skulle vi bli oändligt glada om ni kunde hjälpa oss genom att berätta om vad som kännetecknar glädje och lycka för just dig. Lämna gärna en kommentar eller skicka ett mail till [email protected]. Läs mer på bloggen!

Så det är det här vi har fixat med idag bland annat och jag tror att vi har ett jättekul projekt framför oss. Kan det bli bättre än att arbeta om och med glädje? Nej, jag tror inte det!

 

makemehappy.blogg.se

Imorgon är jag ledig!

Pluggandet gick bra och det känns som att vi för en gångs skull hänger med bra i juridiken, brukar alltid ligga efter annars. Men jag måste nog säga att det gick mycket bättre efter att vi bakat chokladbollar, eller som det egentligen heter: negerbollar. Mycket gott var det, faktiskt så gott så att det inte var svårt att äta några för många. Illamående är inte den bästa känslan kan jag säga, men den tog vi med oss tillbaka till skolan. Efter en lektion i affärsjuridik, där jag inte var långt ifrån att somna, blev det lite jobb med projektarbetet, lite marknadsföring kan man säga.


Pluggisar är vi allihopa

Nu sitter vi hemma hos mig eftersom vi har rast i tre timmar eller nåt. Vi ska försöka plugga lite men just nu sitter Marika och kallar mig fet, fast jag ska inte ta illa upp eftersom hon syftar på när jag var liten. Hon har nämligen fått tag på några gamla fotoalbum.

Måste bara berätta att vi har kommit igång med vårat projektarbete nu och ni kommer snart få reda på vad det är för ni ska nämligen få vara en del i det om ni vill!

puss!

Sommarens planer

Jag har bestämt mig för att sommaren 2009 ska bli den sommaren som jag ska ha besökt så många konsertet och eventuella festivaler som jag bara har tid och råd med. Tidigare ikväll satt jag och kollade på "filmen" från Lars Winnerbäcks turné och jag ville inget annat än tillbaka dit, då när vi stod längst fram och allt var så underbart härligt! Utan tvekan den bästa konsert jag varit på och jag vill att den här sommaren ska fyllas av sådana ögonblick som man vill stanna i för alltid. Så där har ni mina planer och ni är självklart välkomna att ta del av dem, det är bara att hänga med och trängas!

puss!

What a day

Första lektionen för dagen började halv tre men jag var duktig och pallrade mig iväg till skolan vid halv elva ändå. Där mötte jag Marika och vi åkte hem till henne för att plugga juridik. Och det gjorde vi så bra så vi inte längre ligger efter, eller jo det gör vi men bara med ett kapitel. Görbra! Dessutom lyckades jag klämma i mig frukost, lunch och mellanmål på mindre än tre timmar, jag kände mig lite lätt illamående efter det kan jag tala om för den som är intresserad.
Annat som hänt idag:
Främmande katt hittad i min systers säng.
Konstigt samtal där ingen av oss ringde den andra men ändå ringde vi varandra tydligen. Någon som fattade? Nej, inte jag heller! Det finns det nog bara en viss filipstadsbo som gör.
Och sist men inte minst så fick min lille kusin åka in till akuten och ska visst opereras nu så jag håller båda mina tummar för att det går bra!

puss!


Galet många galor

Jag älskar galor av alla dess slag och så här i början av året så anordnas dem i överflöd. Ikväll är det guldbaggegalan och den ska jag naturligtvis kolla på...okej... jag erkänner att den största anledningen till att jag ska göra det är för att Björn Gustafsson ska var med, men det har ju faktiskt varit ett bra svenskt filmår så det ska bli lite kul att se vilka som vinner. På lördag är det ju dags för P3 guld och det ska jag också se på hade jag tänkt eftersom helgen kommer bli en hemmahelg, ingen utgång för mig inte. Fast jag vet i och för sig inte om den sänds på tv...hm...det får jag nog ta reda på. Men ni har väl inte missat artisters tolkningar av de nominerade? 
Nu ska jag sluta uppehålla mig med annat och få något vettigt gjort.

puss!

Vit vinter kom!

Varför vägrar snön att komma? Och när den väl kommer så försvinner, blir lite besviken faktiskt. Det som kommer är mer som små frusna kristaller men ingen riktig snö! Funderar på om jag kanske ska göra en liten resa norrut och åka pulka, Nån som vill hänga på?


Så blir mitt liv

Jag som tänkte att jag skulle vara helt klar med boken om mig den här helgen. Hade tänkt skriva lite igår kväll men eftersom både jag och Marika var riktigt uttråkade så åkte jag till henne istället men sen visade det sig att även Julia hade tråkigt så det slutade med att vi satt på Score. Därför vaknade jag inte förrän klockan halv ett idag och då hade nästan halva dagen gått och det som var kvar av den har spenderats i svenskablocket. Just nu håller jag på att skriva klart kapitlet om hur mitt liv kommer bli och jag märker att jag har drömt iväg ganska rejält så jag måste nog försöka göra det lite mer realistiskt. Hoppas ni har haft en fin söndag trots det jäkliga vädret.

puss!


My heart goes bang bang boom

Pluggar gör man bäst till musik och därför letade jag fram några gamla skivor förut när jag skulle just plugga. Jag hittade sådana där skivor som man lyssnade på när man var liten typ hits for kidz eller vad det heter och den här låten fanns med:


The Moffatts- Bang Bang Boom

Jag lyssnade jättemycket på dem och liknande band när jag var yngre men nu har jag helt glömt bort dem. Man undrar ju lite vad som hände och varför lyssnar jag inte på det mer, det är ju fortfarande lite bra.

doo doo doo doo doo doo

Glömde helt bort att blogga igår, men jag hade som vanligt inget viktigt att säga så det kanske var därför. Idag är det, som jag hoppas att ni vet, lördag och jag brukar aldrig plugga på en lördag men det får faktiskt lov att bli ett undantag denna gång eftersom boken om mig ska vara klar på fredag, tänkte bli klar med den den här helgen så man har tid att finputsa den lite sen. So there's my day. Ska nog försöka hinna med att sjunga lite singstar med min syster också, så då blir det ABBA hela kvällen. Härligt!

puss!

Matte är inte längre min grej

Jag fattar inte riktigt hur det hände men helt plötsligt blev jag helt förståndshandikappad när det kommer till matte. Jag brukade ju för fasen vara bra på det! Matematik. Bara ordet får det att vända sig i magen på mig. Usch, ett IG doesn't suit me. Tur att man har en moster som är lärare i just detta hemska ämne, hon kan vänta sig ett besök av mig inom en snar framtid för nu ska här pluggas matte som aldrig förr! Jag vägrar sommarskola. Gaah, haha, så nu vet ni!

Jag försökte ta lite bilder på vägen hem förut men jag frös och händerna skakade okontrollerat så resultatet blev inte direkt magnifikt. Men ni kan ändå få se den här bilden för jag tyckte att det var lite häftigt att "min" bokstav hamnade överallt:



Tihi
puss!

And it never feels out of place

Första skoldagen idag då. En mjukstart med sovmorgon och två lektioner som vi inte gjorde någonting på. Men imorgon blir det hårdare bud. Det är skönt att schemat ändras om nån vecka så att torsdagarna blir lite mer mänskliga. Skönt är det också att få komma in i rutinerna igen efter lovet, fast samtidigt så skulle det inte skadat med en till ledig vecka. Nu väntar prov och inlämningar till förbannelse skulle jag tro och dessutom så håller jag på att bli sjuk, eller så har jag varit sjuk men på nåt sätt trängt undan det, jag vet inte. Jag känner mig i alla fall yr mest hela tiden och huvudet värker. Men som min gamla morfar brukar säga: Det finns ingenting som inte lite sömn kan bota.


För att nu är det slut på slappandet

Imorgon börjar skolan och som vanligt har jag skjutit upp allt pluggande till sista minuten. Därför har dagen tillbringats med näsan i skolböckerna. Just nu håller jag på med boken om mig och jag har i alla fall kommit halvvägs och det får jag vara nöjd med. Nu är det bara några kapitel och letandet efter bilder kvar och det är ju den roliga biten så det ska nog inte dröja förrän jag är klar.


Beroende

Jag känner mig lite svag, jag lyckades inte hålla mig borta från bloggen särskilt länge. Abstinens? JA! Haha, så nu fortsätter bloggandet. Eller ja, imorgon fortsätter det eftersom jag är lite sliten efter en två dagar i en stuga med två galna brudar. Man behöver vila sig lite efter alla tokigheter.

puss!


RSS 2.0