Kom hit!

Jag har fått rapporter av mormor och morfar om att det är drygt 1 dm med snö uppe i Dalarna nu. Så om vi har tur så kan de där snömolnen kanske dra sig ner hit. Det vore trevligt. Nu ska jag snart börja göra mig iordning lite smått inför ikväll. Det är skönt när man har mycket tid på sig för då kan man fixa nån liten grej och sen ta det lugnt så man slipper stressa.

puss!

Hest

Jag har suttit och slötittat på TV nu på morgonen och jag fastnade på nåt program där Håkan Hellström blev intervjuad. Och tror ni inte att karln sitter och är hes? Jo då, så jag hoppas att han bara var lite morgonhes och att det har gått över tills ikväll. Nu ska jag äta frukost, det var skönt att äntligen få sova någorlunda länge. Har vaknat runt åtta nästan varje morgon nu på lovet och så kan man ju inte ha det.

puss!

Blogglusten = noll

Ibland har man sådana där dagar när man inte orkar göra någonting. Idag är en sån dag, tyvärr. Jag antar att jag sparar all kraft till imorgon för då blir det andra bullar. Först ska jag, mamma och syster iväg och köpa på oss massa saker till lägenheten. Det är ju faktiskt en hel del som måste inhandlas. Överst på mammas lista står en kaffebryggare så vi kommer nog fara runt mellan diverse elektronikaffärer. Imorgon ska det även hinnas med en liten runda på stan, jag har nämligen hört att man inte kan komma naken till Nöjesfabriken, det finns något som kallas vårdad klädsel. Därför är jag så illa tvungen att köpa mig något snyggt så jag kan ha det roligt hela natten lång! Längtar!

puss!


Rallybrudar

Det är mysigt att gå på bio men tyvärr blir det alltför sällan. Ikväll har jag hur som helst sett Rallybrudar. Den var bra och rolig lite då och då men det var mest en film i mängden, inget speciellt. Jag tänker inte ge er en lång recension av filmen för det finns det så många andra som kan göra, folk som till och med får betalt för det. Så jag sätter punkt här och säger tack för idag.

puss!


Snö

Hela dagen har jag haft känslan av att det ska börja snöa men istället har det bara regnat och haglat lite. Jag längtar efter snön, den får hemskt gärna komma tidigt i år som lite plåster på såren från förra vintern som hade förfärligt lite snö. Jag åkte inte pulka en enda gång förra året och det skulle svida om jag inte får göra det i år heller.

Ikväll blir det bio, Rallybrudar. Ska bli skönt att komma ut lite efter att ha suttit inne hela dagen. Halsen vägrar att ge med sig och det verkar inte spela någon roll hur mycket jag bäddar ner mig och dricker varmt och äter halstabletter, det blir inte bättre. Någon som har nåt bra tips? Jag gör vad som helst bara jag är frisk på fredag, jag vill ju kunna skråla med Håkan.

puss!

och himlen är gjord av sten

Jag och Marika gjorde ett försök att plugga då vi har hur mycket som helst i skolan just nu, men resultatet blev inte direkt lysande, vi fick i alla fall något gjort över huvud taget så nöjd får man ju vara med tanke på att det faktiskt är lov. Mest prat blev det nog om fredagen. Ge mig fredag nu! Håkan spelar ju på Nöjesfabriken, och ja, vi ska dit! Uppvärmningen har redan börjat och ni får gärna värma upp med mig:




Stel som en pinne

Jag har bara ett  virus kom vårdcentraltanten fram till. Skönt att det inte var något värre men ändå lite jobbigt att man inte kan göra något annat än att äta receptfria halstabletter. Det där besöket kunde jag lika gärna vara utan, kom därifrån med en arm som känns helt förlamad. De tog ett blodprov i armen och nu vill det inte sluta blöda och det sticks fortfarande. Plåstret sitter för hårt också. Gnälligt värre på fronten idag. Stackars Marika som får stå ut med mig sen.

puss!


Urk

I en vecka har jag haft ont i halsen och jag är sjukt trött på det. Mamma verkar också vara det eftersom hon drog med mig till apoteket och köpte allt de hade mot halsont och ändå är hon inte nöjd. Nej, ett besök på vårdcentralen imorgon måste göras också. Jag hatar att vara sjuk. Hatar, hatar, hatar. Fast jag antar att jag inte är ensam om det.

HöstHöstHöst

Första dagen på höstlovet. Så vad ska man hitta på? Alla lov går ju så mycket fortare än vafd man har tänkt sig så om man vill hitta på något kul gäller det att skynda sig. Tyvärr så kommer en stor del av lovet bestå av skolarbete, men lite nöjen ska jag nog kunna pressa in lite här var. Idag kommer jag mest fara runt från affär till affär för att hitta de perfekta möblerna till mitt rum. Jag har nog glömt att berätta det för er men om drygt en månad så kommer jag bo i lägenhet. Det är slut på radhuslivet och ett helt nytt rum ska inredas. Så där har ni mitt projekt denna vinter.



puss!

It's a Sunday afternoon

Hm... jag sitter här och funderar. Jag funderar på om jag kanske ska till Arena ändå den 29 november. Johnossi spelar ju då och tidigare kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle ha råd att se dem men jag tror att jag har bestämt mig för att det är värt pengarna. De råkar ju faktiskt vara ett av de bästa svenska banden just nu enligt mig. Så nu börjar uppdraget att hitta någon som vill följa med så jag slipper stå där helt själv.



Glory Days To Come. Inte den bästa låten med dem men första raden passade ju så bra just nu, haha.

I'm all alone

Nu har trollen åkt hem och jag är helt själv. Då tänkte jag att jag kunde gå ut och ta lite bilder med kameran som jag nästan inte har haft någon tid till att testa. Men det regnar. Och jag känner mer för att vara torr än blöt. Därför får jag helt enkelt nöja mig med att fota det som finns här hemma.


En chans att andas ut

Det har inte blivit så mycket bloggande idag. Det beror mest på att två små busfrön har upptagit nästan hela dan. Att vara barnvakt kan vara riktigt jobbigt, speciellt när man inte är helt frisk. Hela tiden ska det lekas och hittas på något. Fast det spelar ingen roll hur jobbigt det är för jag älskar dem ändå. Vi har lekt med bilar, hoppat hage och sett på Hitta Nemo bland annat. Spelat spel har vi gjort i överflöd också. Jag måste erkänna att det är rätt skönt att de äntligen har somnat för jag är helt slut. Det är illa när man är så trött så man tänker gå och lägga sig kvart över tio på en lördagskväll.


"Du ser ut som idol-ola i ditt fejs"

Gårdagen var helt underbar! Synd bara att det tog slut så fort.


Dessa små filurer var kameraskygga för kvällen.

Första raden på balkongen var bokad för oss och det var faktiskt väldigt bra platser. Vi fick se allt ur fågelperspektiv men det gjorde inte så mycket. Efter lite för lång väntan så kom de änligen: Özz, Soran, Måns och Björn.



Man fick inte fotografera eller filma så man fick passa på i början och slutet. Det blev tyvärr inte så bra bilder men de duger gott som minnen för mig.
Björn posade lite:

 

Överraskande nog tyckte jag inte att Björn var roligast under kvällen. Nej, den titeln snor Soran. Helt underbar.

Ibland undrar man

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ibland när man läser kommentarerna till ett inlägg så kan man se diskussionen om hur folk stavar.
T ex "Jag hatar när folk sär skriver"
Då brukar folk svara något i stil med: "Idiot. särskriver sitter ihop, så klaga inte när du själv inte kan."
 Och då blir jag lite sur på kommentar #2 eftersom jag tror att kommentar #1 i själva verket var ironisk. Eftersom jag själv kan vara något av en språkpolis så kan jag inte hjälpa att jag tycker lite synd om #1. Det värsta är när #2 dessutom ska vara lite rolig i sin kommentar om #1 när det är så uppenbart att #2 inte har det största utbudet av humor då den inte fattar ironi. Fast å andra sidan så kan det vara jag som är idioten, som tror att #1 är ironisk när han faktiskt är helt seriös.
Lite tankar så här på eftermiddagen. Ja, jag har tråkigt och då är det tillåtet att störa sig på småsaker och skriva helt onödiga inlägg om dem.


Äntligen torsdagen den 23:e oktober.

Dagen har mestadels tillbringats på SÄG och vi gick faktiskt inte vilse! Helt otroligt. Vi har lyssnat på flera olika yrkesmän och kvinnor som då självklart har berättat om just sitt yrke. Det var mycket intressant och om man hade svårt att bestämma sig för vad man ville arbeta med förut så är det ännu svårare nu efter att ha hört om alla rolig yrken. Det känns som att jag kommer byta karriär rätt ofta så jag får chans att prova på allt.
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå ner till bussen och möta Julia. Idag är det ju, som jag nämnt och nämner igen, Björn Gustafsson! Haha, jag känner mig lite fånig men man blir nästan som en liten flicka.

puss!

I love my camera

Jag fick ju en ny kamera när jag fyllde år, jag aldrig haft nån liknande förut så det är en massa funktioner som jag måste lära mig. Detta har resulterat i att min dator just nu är fylld av bilder på i stort ingenting. Bara helt onödiga bilder som den här:



Därför känns det extra roligt att jag imorgon faktiskt kommer få möjlighet att fota något annat än det som finns här hemma. För självklart kommer kameran att få följa med och dokumentera morgonkvällen. Då är det äntligen dags för det som jag har väntat på i kanske ett halvår då vi köpte biljetterna: Björn Gustafsson och gänget på universitetet. Det kan vara så att mina förväntningar är lite väl höga men det spelar ingen roll för jag tror att det kommer bli kalasbra!

Nu ska jag sova så att jag är utvilad inför yrkes-rotary:t som vi ska på imorn på skolan. Det kommer bli ett himla fläng hit och dit.

puss!

rättegång och annat smått och gott

Idag klockan 9.00 skulle jag och mina klasskompisar infinna oss i rätten.
Det är inte så allvarligt som det kanske kan låta, i alla fall inte för oss. Vi var nämligen ditskickade som åhörare av skolan. Vi läser kursen rättskunskap och där ingår att man ska vara med och se hur ett fall går till. Det var mycket intressant att se även om målet inte handlade om något mer spännande än olovlig körning, hemfridsbrott och olaga hot. Men det var som sagt intressant att se hur det gick till. Resten av dagen har mest bestått av projektarbete. Marika och jag fick faktiskt något gjort även om vi var på helt fel humör (eller rätt, beroende på hur man ser det). Mycket skratt blev det och det är något man verkligen behöver efter att ha varit sjuk, visserligen så var jag bara sjuk en dag men ändå!

puss!

Dalahäst



Eftersom min mamma och hela hennes släkt kommer från dalarna så betyder det att jag är 50% dalkulla. Dalarna kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och det kommer troligtvis alltid vara där jag firar midsommar och annat. Innan min födelsedag så upptäckte jag att jag inte hade en helt egen dalahäst. Väldigt knasigt tänkte jag och skrev upp det på min önskelista. Det är inte så lång tid kvar tills jag kommer flytta hemifrån och en dalahäst som symbol för i alla fall hälften av mina rötter är ett måste där jag ska bo. Så ni kan ju gissa om jag blev glad när jag öppnade paket och fann den här lilla hästen här ovan. Nu ska jag bara göra plats för den nånstans där den verkligen kan synas.

Gör mig frisk!

Jag somnade och vaknade med feber så jag blev mer eller mindre tvingad av min kära mor att stanna hemma idag. Tack och lov så har halsbrännan börjat försvinna men jag har fortfarande svinont i halsen. Detta stör mig något enormt eftersom jag för tillfället är ensam hemma och vad brukar jag göra då? Jo, jag brukar sjunga så högt som stämbanden tål men eftersom de knappt tål att jag pratar just nu så blir det ingen rockkonsert direkt här framför datorn. Nej, jag får helt enkelt ta och länsa medecinskåpet på allt som kan göra mig bättre. Nu ska jag ta ett bad och hoppas på att det hjälper lite.

puss!

"Det här var en bra dag, men nu har ni förstört den!"

Filosofiläraren fick lite psyk på lektionen imorse och tappade helt tråden så vi fick sluta tidigare. Skrämmande man det där, många fula ord blev det. Min dag har i övrigt inte varit särskilt bra. Jag har halsbränna, känner mig febrig och mår spyilla, så det var som en skänk från ovan när vi fick sluta tidigare från rättskunskapen och vi kunde skita i matten. Jag får absolut inte bli sjuk nu för på torsdag är det ju Björn Gustafsson och gänget på universitetet. Jag längtar!
En föreläsning var det idag också, egentligen skulle Mats Odell prata men han hade annat för sig så det var några andra som föreläste. Koll på cashen hette det. Intressant faktiskt. En rolig sak har i alla fall lyst upp denna dumma dag, skolfotot har kommit. Äntligen! Det var verkligen på tiden. Jag kan ju inte direkt säga att jag är nöjd med min prestation framför kameran men å andra sidan så är man väl nästan aldrig det när det kommer till skolfoton.
Nu ska jag kurera mig ordentligt.

puss!

sweet sweet you

Det har blivit en hel del sånt här som jag tidigare sagt:


(vet att det är överexponerat men jag gillar färgerna)

Men nu är det slut med sånt, i alla fall tills nästa helg. Sista födelsedagskalaset har upptagit denna söndag. Och nu är jag rik rik rik, haha, kanske inte riktigt, men jag fick en bunt med pengar. Nu är frågan vad jag ska göra med dem. Hm... jag får fundera på det ett tag.

puss!

Girls just want to have fun

Min fredagskväll blev nästan så bra som den bara kunde bli. Det började med fem flickor hemma hos mig, nämligen dessa söta:

 
Marika och Julia.

 
Hanna.

 
och så jag och Kristin.


Vi åt mat och skålade.


Många klunkar blev det.


Godistårtan!


Sista bilden innan vi skulle åka iväg till Arena. Tyvärr blev den suddig men det var den enda gruppbilden vi lyckades ta.

Resten av kvällen blev kalasbra, förutom att vissa åkte hem, men vi som var kvar dansade natten lång. På lördagen vaknade jag som tur var utan någon som helst bakfylla men däremot sönderstrulade läppar och en hel del ångest. Men så kan det bli ibland.

Tack brudar!

hejhopp

Helgen har varit helt galen, fast på det allra bästa sättet. Jag måste erkänna att jag faktiskt är trött på tårta. Men imorgon är det sista tårtkalaset, inför det får jag ladda lite med att inte äta några sötsaker alls ikväll. Helst av allt skulle jag vilja befinna mig på Arena ikväll, dansandes framför scenen där Lasse Lindh ska stå. Men de planerna gick i kras då det inte fanns någon som ville följa med. Så lite besviken är jag men that's life. Fast det känns ändå skönt att stanna hemma eftersom gårdagen räckte för hela helgen. Bilder och mer om den kommer senare.

puss!


check!

Party ikväll! Äntligen! Nu behöver jag inte längre sitta hemma och vara avundsjuk på alla som är ute och dansar sig svettiga, för nu får ju även jag vara med i leken. Kvällen kommer starta med middag hemma hos mig och sen drar vi vidare till Arena. Så jag har en del att stå i nu. Har skrivit en lista med saker som ska göras och av drygt tio punkter har jag lyckats bocka av tre så det är lite kvar att göra men det är tre timmar kvar tills de andra kommer så det ska jag nog fixa. Jag har börjat förbereda tårtan. Man blir aldrig för gammal för tårta så just därför har jag bestämt att det ska bli godistårta, kan det bli mer kalas?

puss!

Hej flickor och pojkar

Idag är jag sjukt trött och ska därför inte göra ett skit. Kommer nog inte blogg så mycket heller för det orkar jag helt enkelt inte. Jag tror att jag ska lära mig kameran lite så eventuellt kommer det upp bilder lite senare, men det är inte ett löfte!

puss!

Onsdag

Skola, fika med Kristin, hem till Marika och danspasset. Så har min dag sett ut idag. Fikan med Kristin var nödvändig för vi hade hur mycket som helst att prata om, och jag måste säga att det känns mycket bättre nu när vi har fungerat lite terapeut för varandra.
Och så har jag fått se fyra små superdupersöta kattungar hemma hos Marika. Finns det nåt sötare än kattungar? Nej, jag skulle inte tro det.
Nu är det dags att skumma igenom de engelskapapper som jag ska förbereda mig med inför uppsatsen vi ska skriva imorn. Väldigt bra av mig att skjuta upp det till kvart över tio kvällen innan. Verkligen bra.

God natt och puss!


Klar!

Äntligen är jag klar med den där jädrans krönikan och nu är jag alldeles för trött förr att orka skriva något mer så det där som jag var så glad över får ni veta lite senare när jag har samlat krafter. Lyssna på musik så länge vetja!


Glasvegas - Geraldine

Småäta

När jag pluggar så äter jag någonting mest hela tiden. Frukt, godis, kex eller vad som helst som finns lättillgängligt här hemma. Så fort det ena är uppätet så går jag på det andra. Detta betyder att jag aldrig kommer  kunna banta, om jag nu fick för mig det, så länge som jag går i skolan. Fast å andra sidan så får jag hoppas på att det inte blir så mycket mer plugg än vad det är nu för då kommer jag bli fet, och då måste jag ändå välja mellan att plugga eller banta. Jösses.


Jag får hålla mig till detta i fortsättningen.

Märks det att jag inte alls har nån lust att skriva klart den där krönikan? Tankarna är inte riktigt där de ska vara. Koncentrationssvårigheter... hm... jag kanske har en släng av adhd i alla fall.

Jag måste bara be om ursäkt ifall någon uppfattade det som att jag förolämpade både feta människor och dem med adhd, men det var inte alls så jag menade. Känner faktiskt folk med båda "syndromen" eller vad man nu ska kalla det med ett gemensamt namn, och jag råkar tycka väldigt mycket om dessa människor.

Bla, nu måste jag sluta babbla så in i norden och bli klar med min uppgift.

Hjälp

Jag har kommit halvvägs i krönikan när det kör ihop sig. Hur böjer man ordet minna?
Alltså om jag ska skriva " jag har alltid ...".
Heter det minnits, mints, minnut, minnat, munnits? Hur fasen böjer man det?


la la la la la

Jag är så glad! Men jag berättar varför lite senare. Först måsta jag skriva klart krönikan som jag skriver på i svenskan och som dessutom skulle ha varit inlämnad idag. Så det är bara att sätta sig och skriva tills fingrarna glöder.

puss puss puss!

Tihi

Jag älskar att fylla år. Man blir glad och fnittrig mest hela tiden. Dagen har varit kalasbra. Mycket har gått bra idag, jag har fått saker av folk jag inte känner, blivit sjungen för, äntligen fått en kamera, en mycket söt kille har till och med fått mig att rodna och sen le fånigt flera minuter efteråt. Så man kan sammanfatta dagen som riktigt härlig. Det har hänt så mycket mer men jag orkar inte skriva ner allt här, men ni fick ju veta lite i alla fall. Nu ska jag snart lägga mig och somna lycklig.

puss!

Hipp Hurra till mig idag!

Äntligen är man 18! Så himla härligt! Fast just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli sex då hon slutar. Själv slutade jag för en kvart sen och ska nu alltså vänta på att vi kan åka iväg och hyra film och köpa gotta. Det var väl inte riktigt här jag hade tänkt att tillbringa min födelsedagseftermiddag, men det var nog ganska bra att det blev såhär för nu har jag ju två timmar att ägna åt plugg. Men om jag känner mig själv så kommer jag nog ganska snart springa runt på stan istället. Kläder och skor till fredagen måste ju hittas! Skriver mer när jag kommer hem.

Ha det bra så länge!
puss!

Sunny sunday



Idag är som vanligt pluggdag, det är bara det att det är så svårt att komma igång. Istället för att räkna ut ekvationer för linjära grafer så sitter jag här och lyssnar på Glasvegas och väntar på att ta ut makaronipuddingen ur ugnen. Jag blev nämligen tvungen att göra maten idag, för mamma och pappa var tvugna att helt plötsligt åka en sväng. Det har nog ingenting att göra med att jag fyller år imorgon, absolut inte. Nu måste jag sluta innan jag babblar iväg om ingenting. Dags att ta tag i den där jäkla ekvationen.

puss!

Over the line can't define what I'm after

Jag vet att det har blivit mycket musikvideor här på bloggen på sistone, men det kan inte hjälpas, det är ju så härligt. Ni får helt enkelt lära er att stå ut!


O.A.R. - Shattered (Turn the car around)

Puss!

När man har tråkigt

Om man inte har något annat att göra så kan man ju roa sig med att ta lite egopics:

  

Haha, jag låter detta symbolisera min otroligt spännande kväll. Hoppas ni har haft en mycket galnare kväll än mig!

Klockan är 00.07 en fredagskväll, nu går jag och lägger mig.
puss och god natt!

Edit: Ber om ursäkt för att det blev så många "kväll" men läs afton om det känns bättre.


Mårbacka

Idag hade klassen en liten utflykt till Mårbacka. Världens sötaste tant guidade oss genom huset. Det blev en mysig dag, ca tusen gånger bättre än vanliga lektioner. Efter resan så blev det en lunch-fika för mig och Marika. Blåbärsmuffins och te. Fast jag blev lite besviken över att de hade bytt ut vaniljkrämen i muffinsen mot citronkräm, så nu vet ni det om ni var intresserade, haha. Kvällens planer innehåller bara Idol än så länge. Men om en vecka, en enda vecka, då behöver jag inte längre vara avundsjuk på alla som är ute och svänger sig för då är det äntligen min tur att göra premiär på Arena. En födelsedag har aldrig varit så efterlängtad tror jag.

puss!

Too young to hold on And too old to just break free and run

Egentligen skulle jag ha varit på en sminkkväll hemma hos Kristin ikväll, men jag kände att det var inte riktigt läge för det. Det  händer mycket bakom kulisserna om man säger så, mer än vad jag berättar här på bloggen, saker som känns för personliga för att låta vem som helst ta del av det. Men ni kommer nog få reda på det så småningom, när jag känner mig mer bekväm med det. Som jag tidigare berättat så är det Jeff Buckley som tröstar mig när jag känner mig nere. Så det har blivit mycket Jeff den senaste tiden. Lyssna och tröstas med mig:


Last Goodbye


Lover, you should've come over

Tråkiga videor, jag vet, men det var de enda som gick att ladda upp här.

puss!

And I thought hello new shoes

Igår fick jag en glad överraskning när jag skulle köpa de här skorna. Jag stod redo att betala 700 kronor, och det sved lite, när det visar sig att det är 30 procent rabatt på damskor så lycklig gick jag därifrån med ett par skor som kostade under 500-lappen. Sånt blir man glad av. Nu har jag hur som helst äntligen köpt ett par skor som inte är sommarskor, men eftersom klackarna är höga så måste jag köpa ytterligare ett par skor, fast låga. Jakten fortsätter. Om man bara inte var så kräsen.


Skorna är från Wedins.

Nostalgi

När jag kom hem väntade den här på mig:



Det var inte igår som man drack pucko. Måste erkänna att jag tycker att det luktar väldigt äckligt, tur då att smaken är desto bättre. Den fick bli som en liten belöning efter provet. Och provet gick precis som jag hade väntat mig, skitdåligt. Jag är helt ärlig när jag säger att jag kommer bli överlycklig om jag ens får godkänt. Men det är skönt att ha det gjort, det känns som att en hög med tegelsten har lyfts ur mig, lättnad är bara förnamnet. Nu ska jag storstäda i mitt rum för det behövs verkligen och sen ska jag försöka räkna ikapp i matten. Det är min eftermiddag/kväll.

Hoppas ni får det roligare!
puss!

Plugga

Mamma och pappa har kommit hem. Ärren såg inte alls så läskiga ut som jag hade föreställt mig men samtidigt så såg de ju inte helt ofarliga ut heller. Skönt att de är hemma nu i alla fall. Resten av kvällen blir det samma sak som jag har ägnat mig åt sen jag kom hem: plugga inför provet imorgon. Paniken över att jag har pluggat för lite har börjat uppenbara sig. Trots detta kommer jag ta en paus klockan åtta för att se på Ugly Betty, missade det förra veckan.

puss!

Operationen

Mamma ringde förut och berättade att pappas operation hade gått bra. Han har väldigt ont men får smärtstillande, tydligen så har han stygn från ena örat, över huvudet, till andra örat. Mamma hade gett honom rådet att inte se sig själv i spegeln på några dagar. På onsdag får han komma hem så jag har tid att förbereda mig på den synen som jag troligtvis kommer få leva med ett tag framöver. Glad är jag i alla fall över att allt har gått bra.

puss!

Blöt

Hur kommer det sig att jag alltid ser ut så här efter att jag har diskat? Märkligt tycker jag.



Nu har jag i alla fall gjort alla tråkiga sysslor och nu är det bara kvar att plugga. Men först ska jag vänta på att mormor och morfar dyker upp med mat, jag har hört rykten om tvårättersmiddag. Mums!

Stolt storasyster!



Gissa om jag blev glad när jag kom på Amanda med att lyssna på de här låtarna? Lycklig är ett ord som kan beskriva känslan ganska bra. Jag har nu stora förhoppningar på att hon ska sluta lyssna på den så kallade "musik" hon annars lyssnar på och nu upptäcka vad riktig musik handlar om. Det vore underbart!



Mayday Parade- Miserable at best



Nickelback- Gotta be somebody (den här låten råkar dessutom vara en favoritlåt för mig just nu)

What if you're making me all that I was meant to be?

Nu har mamma och pappa åkt till Uppsala för operation. Det betyder att jag och min syster får mycket tid tillsammans bara hon och jag. Det händer inte så ofta. För det mesta är vi varandras irritationsobjekt men när vi är ensamma tillsammans så har vi faktiskt riktigt kul. Idag har jag dragit runt med henne på stan och kollat på skor och jag blir alltid lika arg för att de skorna som jag vill ha är på tok för dyra, så inga skor fick följa med hem den här gången. En lunch på McDonalds fick det bli också, och vi var nyttiga och tog en fullkornsmeny, det ni! Nu är jag i alla fall hemma och det är dags att ta tag i plugget eftersom vi har ett megastort prov på onsdag och jag har pluggat så lite så jag säkert kommer drabbas av en panikattack när som helst. Jag lugnar ner mig med lite musik:


(det gick inte att ladda upp den riktiga videon, den här var den enda som funkade, men det gör ju inget, nu kan man ju sjunga med) What About Now - Daughtry

Jisses

Jag satt precis och kollade igenom min bilddagbok som jag inte har uppdaterat sedan den 22:e februari. Och när jag kollar igenom bilderna så inser jag att bilddagboken nog inte riktigt var min grej. Jättedåliga bilder som allihop är tagna med mobilkameran och dessutom är bildtexterna så töntiga så jag skäms. Jag kan erkänna att jag blev röd om kinderna när jag kollade på det. Det är nästan så att jag funderar på att ta bort min bilddagbok helt och hållet, fast jag tror att jag ska låta den vara tillsvidare, man vet ju aldrig om jag får för mig att lägga upp en bild nån gång.

Hurra!

Ni har väl inte missat att det har varit en speciell dag idag? Det är klart ni inte har. Inte jag heller. Kanelbullens dag firade jag genom att baka bullar och bjuda familj och släkt. Det har gått fem timmar sedan jag tog sista plåten ur ugnen och det doftar fortfarande helt ljuvligt. Nybakade bullar måste vara en av de mest hemtrevliga dofterna, helt underbart luktar det.


Såhär såg mina bullar ut. Smaka?


Tack!

Jag glömde att jag skulle ge ett stort tack till min syster som kom och hämtade mig på moped i regnet. Dessutom åskade det och jag vet att hon är livrädd för åskan så jag är extra tacksam över att hon bemödade hämta mig. Vad skulle jag göra utan henne?

Cookie Dough



Älskar den här glassen! Helt underbar, speciellt kakdegen. Yummie.
Så det här har jag och Marika käkat på ikväll. En väldigt onyttig dag för mig. Varm choklad och kanelbulle till lunch, saft och någon slags nötkaka till mellanmål och sen glass till middag. Japp, gott var det men jag tror att min mage mår mindre bra nu, jag får nog dricka en massa vatten.
Kvällen i övrigt var mycket mysig, dock så blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det visade sig att filmen vi skulle se inte alls gick idag så det blev idol istället för oss. Men det funkade nästan lika bra det.

Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar. Det är inte klokt vad folk hinner skriva många inlägg medan man är borta.

puss!

2008-10-03

Idag är det tio dagar kvar tills jag fyller upptäckte jag alldles nu. Det närmar sig, och jag har nu kommit på att jag ska önska mig en kamera så jag slipper tjuva på mamma och pappas. Nu ska jag bara komma ihåg att berätta min önskepryl för dem.
Om några timmar ska jag kila iväg till bussen. Jag ska nämligen hem till Marika och äta glass och se på High School Musical 3. Haha, jag vet att vi kanske är för gamla för det men det skiter vi i, vi vill se och det ska ses. Det var egentligen meningen att vi skulle ta en promenad innan filmen, men eftersom det har varit ett riktigt ruskväder idag så bestämde vi oss för att det säkert skulle regna sen också och skippade därför hela idén. Men nu verkar det som att det klarnar upp. Jaja, man kan ju inte alltid orka vara hurtig.

puss!


Roses



Jag vill också få blommor med blombud! Men jag vill inte bli sjuk eller skada mig. Jag får helt enkelt hitta nåt annat sätt att få blombud.

Ska ge er lite update om pappa och hans öga. Nu är det nämligen bestämt att han ska opereras. På söndag åker han till Uppsala, måndag blir det operation och på tisdagen åker han hem. Jag måste erkänna att jag är lite orolig över operationen, det känns inte så bra när det handlar om att öppna upp huvudet eller ansiktet eller vad det nu är. Men de är väl experter så jag hoppas verkligen att han kommer hem med alla bitar på plats.

Angels Lie To Keep Control

Lång dag idag. Det var nära att jag inte gick på matten men jag var faktiskt duktig och gick dit ändå, fast jag gick lite tidigare. Skönt är det i alla fall att vara hemma nu.
Även om torsdagar är lika med långa dagar och man mest är trött hela tiden så känns det ändå som att det är väldigt effektiva dagar. Idag har en hel del blivit gjort. Ett fikamöte med Marika och Julia om projektarbetet har vi hunnit med och det känns som att vi har kommit på några riktigt bra idéer som jag längtar efter att få sätta igång med. Det ska bli skitkul tror jag. Nu ska jag skriva rent några juridikfrågor som ska lämnas in.
Vi kör lite pluggmusik till det:



Slipknot- Snuff

Cardigan

Den här mysiga tröjan inhandlades idag. Och den är så skön så man vill bara flytta in i den. I höst kommer nog en hel del mysiga koftor få bli orsaken till att min plånbok är tunn. Det är ju så otroligt mysigt med en varm kofta när det är kallt ute, helst ska man också ha riktiga ullsockor för den rätta känslan. Jag älskar det!



 

Bilderna gör inte färgen rättvisa måste jag säga också, vet inte varför det blev så.


Usch

Idag har varit en jobbig dag, inte fysiskt men mentalt. Det har varit för mycket tankar som har fort runt in mitt huvud. Tänk om man bara kunde stoppa ner alla tankar i en burk och sen ta fram dem igen när man har ett bra tillfälle för att tänka på dem . Det vore väldigt praktiskt.

Idag har vi i alla fall kommit fram till ett projektarbete som vi alla är nöjda med så det känns verkligen hur bra som helst. Vi bytte ut vårt tunga arbete om ätstörningar till något som är betydligt gladare. Vad det handlar om berättar jag inte riktigt än, det känns som att man vill komma igång med det först. Men bara så ni vet så tror jag att det kommer bli superbra!

puss!

RSS 2.0