Party!

Jag är mitt i sminkningen inför fest ikväll, men jag passar på att skriva ett litet inlägg innan jag drar till Marika eftersom jag misstänker att det inte kommer bli något mer idag. Allt är fixat och maten är handlad, nu är det bara den sista touchen som ska läggas på mig själv. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska ha håret än och det är mitt största problem just nu. Får se hur det blir. Men jag tror i alla fall att kvällen kommer bli väldigt bra. Hoppas att eran valborg blir riktigt skojig!

puss!

Snart

Jag är så trött på att det bara krånglar på blogg.se hela tiden. Igår skrev jag ett inlägg som jag nu upptäckte att det inte hade publicerats och det går inte att ladda upp bilder heller. Jag blir lite sur.

Hur som, idag var det dags för ännu ett prov, geografi, och det gick väl inte så där jättebra. Men jag satsar inte på något högre betyg där så det spelar inte så stor roll. Det var även val till elevrådet idag och det var vi såklart på för att stötta Kattis. Hon kom med i styrelsen men inget annat gick som vi ville så om du går på Tingvalla så uppmanas du till att skriva på en lista för omval. Do it!

Snart, snart är det valborg och jag längtar. Då ska vi skratta och dansa hela natten och skråla till My name is Inga. Men jag ska inte ha några förväntningar för att då brukar det bli roligare än vad man tror. Men kul ska vi ha!

puss!

Krångel

Nu hade jag tänkt ladda upp lite bilder här på bloggen för en gångs skull eftersom den blivit så tråkig utan. Men det vill sig inte. Det bara krånglar och jag orkar inte anstränga mig mer nu. Jag går och lägger mig istället så jag är utvilad inför provet imorgon.

puss och god natt!

ännu ett plugginlägg

Oj, vilken dag. Den började skitdåligt och fortsatte hur segt som helst tills övertöttheten slog till. Marika och jag var båda på något konstigt humör och var säkert jättetöntiga, härligt! Vi åt en mjukglass efter skolan och gud vad gott det är! Vi kom fram till att det är den godaste glassen. Sedan jag kom hem har allt varit i vanlig ordning: plugga, plugga, plugga. Vi har prov i geografi imorgon och jag har inte hunnit plugga något i helgen så jag känner mig lite stressad just nu. Fast egentligen så kommer jag inte plugga ihjäl mig inför det här provet eftersom  det inte har gått så bra på de andra, det kommer nog ändå inte väga upp mitt betyg.

puss!


church on sunday

Jag har precis kommit hem från Stocken där vi firade att Amanda har konfirmerat sig. Det var trevligt men jag är helt slut nu. Jag har lekt med mina kusiner hela eftermiddagen och hjälpt till med allt möjligt. Men än är det ingen vila för på tisdag är det geografiprov dom jag inte har hunnit plugga till. Så en timme i geografiboken ska planeras in innan jag kan ta det lugnt. Men tio minuter har jag i alla fall tid till att sitta ner och inte tänka. Men för att summera så har dagen varit riktigt bra och jag är nöjd och tror nog att Amanda också är det!

puss!

en dag i stan

Idag har jag farit runt på stan med mamma och pappa. Mycket folk var det, säkert pga att det är lönehelg. Och nu är jag inte längre kulglass-oskuld detta året. Årets första våffla med pecannötkola avnjöts i solen på toget. Mums fillibaba! Med oss hem fick vi konfirmationspresent till Mandi, present och blommor till Guggi och även kläder till både mig och mamma som vi ska ha på oss imorgon. Tycker att det ska bli riktigt kul imorgon. Jag älskar när hela släkten är samlad, det känns bra på något sätt då samtidigt som det kan var lite jobbigt på sitt vis. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan. Såg att det var Lost in translation på TV som jag inte har sett så den blir nog för min del sen.

puss!

good vibrations

Det känns som att jag mest bara klagar hela tiden men nu måste jag faktiskt göra det igen för jag har sanslöst ont i ryggen. Jag vet inte hur jag ska sitta för att det inte ska göra ont. Så här i efterhand så kanske det inte var det smartaste att gå nästan en mil med tanke på min sneda rygg. Men det är inte så mycket att göra åt.
Jag känner på mig att helgen kommer bli mycket bättre än vad veckan har varit i övrigt. Även fast det spås regn, men det gör inte så mycket. Skulle tycka att det vore lite mysigt med ett litet åskoväder, då kan man sitta inne och spela spel eller nåt med tända ljus samtidigt som regnet smattrar mot rutan och det mullrar lite smått ute. Fast detta åskoväder får bara komma imorgon kväll i så fall, resten av helgen är uppbokad av saker som vore mycket trevligare i solsken.

puss!


En lång dag

På något sätt gillar jag såna här dagar när man känner att man varit igång hela tiden. Det är så skönt att gå och lägga sig då, man somnar så lätt. Bara för att jag sa det nu så kommer jag säkert att ligga och vrida mig i timmar och stressa upp mig över att jag inte kan somna. Men då kan jag trösta mig med att när solen går upp så är det fredag och det betyder att det snart är helg. Då kan man sova precis hur mycket man vill, fast just vden här helgen är det ganska mycket som händer, bl a konfirmation och 40-årsfirande. Men nu har klockan ringt till sovdags så det är bäst jag går och lägger mig, ska bara läsa lite bloggar först.

puss och god natt!

långpromenad

Trött. Ett ord som beskriver mig ganska bra just nu. Vi var ute och gick på Brattforsheden i ett antal timmar och det var inte det roligaste jag varit med om direkt. Men det var ju skönt att det var soligt om man nu ska vara positiv. Precis när vi klev av bussen och jag beredde mig för att stå och vänta på bussen i en halvtimme så ringer min mamma och frågar om jag vill åka med henne hem. JA! Det tackar jag för. Sedan jag kom hem har jag läst metro och vilat i solen, kanske lite för länge eftersom jag har blivit lite röd. Men det gäller ju att passa på att sola nu eftersom det tydligen ska bli regnigt framöver.
Så ut i solen med er!

puss!

Redovisning i kyrkan

Amanda hade redovisning i konfirmationen idag. Trevligt och god mat. Efteråt så åkte vi och handlade och när jag står i affären så ringer Julia och undrar om jag ska med på danspasset. Jag ville så gärna, var jättesugen på att dansa! Men det hade blivit lite stressigt att hinna hem och byta om så jag blev tvungen att tacka nej.
För att i alla fall få röra lite på mig och få lite luft så tog jag en promenad med mamsen. Vi träffade på ett rådjur. Tycker att dem är så fina. Nu är det dags för sängen för imorgon ska vi ut och vandra på Brattforsheden med skolan.

puss!

now I can smile again

Jag har precis blivit hemskjutsad av min far efter att ha varit hos tandläkaren. Så nu är mina tänder hela. Och det känns jätteskönt! Min nya tandläkare Bosse är hur trevlig som helst så det var nästan bara kul att gå dit. Och nu slipper ni mitt tjat om min trasiga tand! Egentligen skulle jag ha kunnat gått tillbaka till skolan eftersom det inte tog så lång tid dom jag trodde att det skulle göra, men jag är så fruktansvärt hungrig och hade nog inte klarat av att ha lektioner i tre timmar utan att äta något. Så därför är jag hemma och ska sen ta bussen ner till skolan för att göra aktiekunskapsprovet. Ska bara leta fram något att äta först. Jag ska nog sätta mig i solen en stund också om jag hinner.

puss!


Sommartecken

Kom på en annan sak som jag måste berätta. Jag har råkat ut för ett riktigt sommartecken. Dessvärre inte ett av den trevliga sorten. Jag har nämligen fått två myggbett. Och det kliar mig till vansinne. Det roliga är att de sitter på en varsin fot på exakt samma ställe. Nu är sommaren inte långt borta!


Fly free

Jag fick VG på matteprovet!!! Jag äröverlycklig eftersom jag tyckte att det var det svåraste vi gjort hittills. På eftermiddagen efter en lååång håltimme fick jag reda på att jag ligger på G i franskan men att jag borde kunna höja mig till VG. Inget oväntat där. Synd att man måste gå i skolan så länge när det är så fint väder. Man vill bara glassa i solen. Har för övrigt inhandlat det som ska bäras på valborg. På kroppen alltså. Nu är det bara det som jag ska ha på mig på söndag på min systers konfirmation kvar.

Måste bara berätta om att dagen började inte så fint. Det var nämligen en liten oskyldig fågel som blev påkörd mitt framför ögonen på mig när jag väntade på bussen. Den blev dessutom påkörd flera gånger. Ett litet liv som slocknade. Tycker lite synd om den.

Men nu ska mamma förhöra mig på aktiekunskapen!

puss!


bara två dagar kvar

Det har bara gått en dag och jag har redan en lista över saker jag inte kan äta, det minst ätbara är knäckebröd har jag kommit fram till. Försökte även äta ett päron förut , men det tog mig nästan en halvtimme. Efter det blev jag jättetrött och somnade. Det var kanske lite dumt eftersom jag är hur pigg som helst nu. Fast jag måste dra mig mot sängen nu om jag ska orka ha matte tidigt imorgon. Hoppas vi får tillbaka proven vi gjorde.

Sov gott!


Uppe med tuppen (nästan i alla fall)

Jag gick upp tidigt idag för att vara med när mamma ringde till tandläkaren. Och så fick jag inte tid förrän på onsdag. Bajs säger jag. Då måste jag gå omkring med en halv tand ända till dess. Jag kanske var lite väl optimistisk när jag trodde att jag skulle få en tid redan idag och pga detta tog vi sovmorgon på UF:en. Så jag skulle egentligen kunna ligga i sängen nu. Där jag för övrigt skulle vilja stanna tills på onsdag. Men jag får väl bita ihop (bokstavligt talat) och hoppas att ingen lägger märke till hålet.
Vad ska jag göra nu då? Det är en och en halv timme kvar innan jag måste åka. Det är fint väder så jag kanske sätter mig ute en stund med någon läxa.

Puss!

Aj aj!

Det värker. Min tand har jätteont. Dessutom kommer min mage att ha jätteont av hunger. Jag vågar inte äta eller dricka något. Det kommer bli ännu värre när jag ska borsta tänderna sen. Vet inte hur jag ska göra, det kommer nog bli en lång procedur. Jag försöker fundera ut om jag känner någon som är tandläkare. Och nu kom jag på att jag faktiskt gör det! Jag undrar om hon kan hjälpa mig nu på en gång. Eller jag väntar tills imorn förresten. Åååååh! Jag blir galen.


Av för andra gången

Jag fattar inte varför jag alltid ska ha olyckan med mig. När jag var liten tillbringade jag en hel del tid på sjukhuset för diverse saker. Har även tillbringat mycket tid hos tandläkaren, inte för att jag har behövt tandställning eller nåt sånt, utan för att jag, när jag gick i 3:an eller 4:an nån gång, bröt en tand. Det hände när jag var ute på promenad med en kompis och min farbrors hund. Vi gick på en liten stig i skogen när jag fick för mig att jag och hunden skulle ha kapplöpning. Som den tävlingsmänniska jag är så tog jag i för kung och fosterland. Jag sprang snabbt fast dock inte länge. Jag hade hunnit springa kanske 15 meter när jag hakade fast foten i en rot. Jag vaknade med ansiktet i marken av att min kompis ropade på mig. Jag kollade upp och såg henne lite suddigt innan jag svimmade igen. Andra gången jag vaknade reste jag mig och kände hur blodet rann från munnen. Vi skyndade oss hem och väl där hjälpte mamma mig med att skölja munnen och det var då vi upptäckte att en bit av framtanden fattades. Detta följdes av veckor hos tandläkaren med skotskrutiga tofflor, kortbyxor och knästrumpor med tofsar på. Jag har sedan dess haft en plastbit på det ställe som min tand gick av. Fram tills idag. För bara nån timme sen åt jag en kola och kände att jag tuggade på något hårt. Plastdelen av min tand. Panik! Det var en väldigt dålig dag för tanden att gå av eftersom jag antar att det är stängt överallt. Så nu sitter jag här och ser ut som en hockeyspelare i munnen och får snällt vänta tills imorgon då de hos tandläkaren kan vänta sig ett besök av mig. Tills dess håller jag mig inomhus med munnen stängd.

tappat lusten

För en vecka sen hade jag hur många saker som helst som jag ville blogga om. Hade tänkt mig att jag skulle skriva inlägg och fixa med bloggen som aldrig förr. Men så kraschade datorn och jag tappade lusten totalt. Det kanske inte blir så mycket uppdatering framöver, det beror på om jag känner för det. Har inget mer att säga för tillfället.

puss!

Dålig uppdatering

Det känns som att det var evigheter sen jag bloggade men det beror på att datorn har ännu en gång bestämt sig för att inte fungera. Så för tillfället har vi ingen dator och jag håller på att gå åt för datorn är en av mina käraste ägodelar. Som tur är så har mamma precis köpt en bärbar dator så om jag är riktigt snäll kanske jag kan få låna den nån gång. Men där har ni hur som helst anledningen till att jag inte uppdaterar.

Hoppas att ni har haft det bra!

puss!

Cirkelsatser snurrar i mitt huvud

Man kan nog säga att det idag var slappare i skolan än vad det var när man kom hem. Började klockan tio idag med UF och på den lektionen fick vi bara några uppgifter att gör vid tillfälle sedan fick vi göra vad vi ville. Slutade sedan vid två eftersom de sista två lektionerna blev inställda. Men sen när jag kom hem blev det desto mer att göra eftersom vi har prov i matte imorgon och prov i svenska på onsdag. Känner mig smått stressad eftersom att det måste gå bra på matteprovet, men jag har inga höga förhoppningar om att det kommer att göra det för jag fattar inte någonting fast jag har kollat på mattedvd:n flera gånger. Och nu orkar jag inte plugga mer eftersom det verkar som att det bara är att inse att jag inte blir smartare än så här.

puss!


Saknad

Jag har upptäckt att jag saknar min kamera väldigt mycket. Den har varit trasig i nästan ett år nu och jag har av någon anlednig inte investerat i en ny. Det kan bero på att jag har valt att lägga mina slantar på annat men nu har jag i alla fall kommit på att jag nog vill ha en kamera igen. Om jag hade haft en så kunde jag t ex ha lagt upp en bild på den supermumsiga äppelpajen som jag bakade idag eller en bild på mina ursöta kusiner som åt upp den. men tyvärr går inte det och jag blir så frustrerad. Det är faktiskt jobbigt att bara kunna använda mobilkameran som är mindre bra. Så där har ni anledningen till att min blogg har blivit så tråkig. Jag har inga bilder att lägga in.


det gick lite snett

Bad på gympan idag. Jag gjorde livräddningen och måste säga att det gick bättre än vad jag trodde. Är mycket nöjd. Efter att ha hoppat från trean var det dags för långdyk. Klarade två poäng och tänkte att jag skulle försöka en gång till för att få tre poäng. Så jag dök ner under vattnet och började simma. och simma. och simma. Jag väntade tills jag stötte på kanten som man skulle passera för att få tre poäng men den kom aldrig så jag dök upp ur vattnet. Då visade det sig att jag hade simmat diagonalt över nästan hela bassängen.Jag hade tydligen varit nära att krocka med en massa människor medan jag tog mig fram. Pinsamt, pinsamt, pinsamt..... Efter det försökte jag bara en gång till sen vågade jag inte mer.
Min kära vän Kristin var med i tidningen idag också. Igår när hon väntade på mig så hade det kommit fram någon och ställt frågor till henne. Så det första vi gjorde på lunchen var att leta reda på ett exemplar av tidningen. Det var lite roligt.

puss!

minus ett

Så har man ett prov mindre. Det känns alltid lika skönt när man har ett prov gjort, då kan man lämna det bakom sig. Provet idag kändes ganska lätt så då blev jag istället osäker på om jag verkligen gjorde rätt. Men som sagt så behöver jag inte ägna en tanke åt det nåt mer nu.
Jag slutade efter att provet var skrivet så då åkte jag hem och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå så jag kan ta bussen ner till stan för att ta en fika med Kristin. Tror att jag ska ta med henne till favoritstället Mat & Muffins. Det var alltför längesen jag åt en amerikansk muffins nu.

puss!


Otrevlig?

Jag gjorde precis bort mig. Telefonen ringde så jag svarade som vanligt och hör en röst som säger "Det är Annelie" (samma namn som min mamma) och jag hör att det inte är min mamma som ringer och det låter som ett barn så jag drar en djup ljudlig suck och frågar "vem är det?"  lite grinigt eftersom jag är trött och inte alls känner för busringningar just nu. Då svarar personen "Jag heter Anne och ringer från.....". Då visar det sig att det är det där viktiga samtalet som mamma väntat på. Försökte rädda upp situationen genom att vara övertrevlig resten av samtalet. Tur att hon inte kunde se mig för jag var troligen röd som en tomat i ansiktet. Stackars Anne, jag är inte alls så otrevlig som jag verkade.

tar det aldrig slut

Vädrets makter. Vad ska man säga. Hur kommer det sig att vädret styr hur man mår. Igår sken solen och då var jag pigg och glad men idag regnar det och jag kan knappt hålla huvudet uppe. Vill mer än något annat gå och lägga mig i sängen nu men det har jag inte tid till. Imorgon är det nämligen dags för prov igen och jag känner mig inte alls förberedd därför kommer resten av dagen att tillbringas tillsammans med läsglasögonen och företagsekonomiböckerna. Jag kommer nog bli tvungen att häva i mig en hel del kaffe om jag ska orka detta.
Back to work.

puss!


*fniss*

Vet inte vad det är men idag är jag inne i något slags lyckorus. Jag känner bara för att gå omkring och skratta. Har flera gånger kommit på mig själv med att sitta och småfnissa. Vet som sagt inte vad det är. Denna måndag är som vilken måndag som helst men ändå är det något som får mig att vilja spricka av glädje.Jag fullkomligt älskar såna här dagar. Skulle lätt kunna skriva en lång dikt eller något om hur jag mår för tillfället men jag tror jag skippar det för att undvika att tas för en sinnessjuk person.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft!


Fransk flod?

Idag kom vi (jag och Marika) till skolan som vanligt men vad ingen hade talat om för oss var att första lektionen var frivillig. Så vi hade alltså gått dit helt i onödan och kunde istället ha legat hemma och sovit. Kändes lite tungt men det gjorde inte så mycket för jag var på alldeles för gott humör, eller övertrött kanske. På de timmarna som vi hade kunnat vara hemma satte vi oss i Mitt i City och läste Metro tills det var dags att äta. Då fick vi äntligen träffa fransmännen. Ångrar mig nästan lite, men bara lite, att jag inte tog hit någon men det verkar som att några redan har tröttnat på det. Imorgon ska vi i alla fall prata med dem på franskan. Kan bli intressant.

Salut mes amis!

Rainy sunday

Mormor har nyss åkt hem efter en fika. Imorgon åker hon och morfar till stugan. Önskar att jag kunde följa med, det var ett tag sen jag var där nu. Längtar till sommaren då man kan var där hur länge man vill.
Amanda kom hem idag också från konfirmationslägret. Även om det tar emot att medge det så känns det faktiskt bra att hon är hemm igen. Nu har jag ju någon att reta och brottas med.
Resten av kvällen blir jag tvungen att plugga. Igår började jag på en av de böcker som vi fått att läsa ut den här terminen. Det verkar bli en lååång bok. Ska försöka läsa några sidor innan jag somnar ikväll, om det inte är nån bra film på tv.

puss!

Borttappad

Jag vet inte hur jag lyckas men av någon anledning så gör jag det tydligen. Jag pratar om att tappa bort min mobiltelefon. Alla klagar alltid på att det inte går att nå mig på den när jag är hemma men det beror på att jag alltid har den i jack fickan och då hör jag den inte. Men anledningen till att jag brukar ha den där är just för att jag alltid lyckas tappa bort den annars. Det hände igår. Helt plötsligt var min mobil spårlöst försvunnen. Jag försökte ringa den men inget ljud hördes nånstans eftersom det bara var vibrationen på. Jag ringde och lyssnade hur länge som helst innan jag gav upp. Inte förrän för en liten stund sedan hittade jag den, ett dygn senare. Den låg under en kudde i soffan. Irriterande. Ännu mer irriterande var att jag hade både meddelanden och missade samtal som det var lite sent att svara på då det var Kristin som undrade om jag ville hitta på nåt idag. Synd att dagen redan hade flygit förbi.


Clean

Jag har blivit någon slags städtan. det känns som att det är det enda jag gör hemma nuförtiden. Städar. Det kan ju ha något att göra med att jag rensar igenom varenda liten vrå i mitt rum. Och det blir ju aldrig färdigt! Men det tar sin lilla stund när man hittar saker man inte visste att man hade och då glömmer man lätt bort vad det var man höll på med och sitter istället och tittar igenom gamla skolböcker och vykort och allt vad det är. Idag har jag varit extra flitig och det känns i ryggen nu. Resten av kvällen får bli lugn så den får vila. Men när allt är klart så kommer det vara värt all smärta. Hoppas jag.

puss!

Första strykningen

Färg, av någon anledning älskar jag målarfärg. Det ser så härligt ut och det är alltid lika roligt att se förändringen som bara ett enda penseldrag kan göra. Så fort något ska målas om här hemma så är jag först med att ta på mig uppdraget att göra det. Detta är anledningen till att jag just nu sitter med vita prickar och fläckar över hela armarna för jag håller nämligen på att måla om i garderoben. Första strykningen är klar och nu är det bara att vänta på att färgen ska torka så jag kan göra den andra. Fast det är skönt med en liten rast för jag har ont i ryggen och armarna efter att ha stått och sträckt sig i ca en timme. Men fint blir det!

puss!


lugn fredag

Idag var det min och Marikas tur att ha egen gympalektion. Vi körde badminton och jag tycker nog att det gick ganska bra. Men många tyckte att styrkan var jobbig och det var ju lite av vad som var meningen med den så det var också bra. Vi skippade matten för att hinna förbereda oss, sätta upp nät och sånt, så vi köpte oss en varsin baguette och gick till gjutaren där vi skulle vara. Men när vi kom dit så var det en klass som hade lektion innan oss så det blev till att sitta i omklädningsrummet i nån timme. Passade på att äta våra baguetter då men någon spillde ner mina skor med potatissallad. Tur att man skulle köpa nya efter skolan, fast spillet gick ju bort så det var ingen fara. Är nöjd med mitt inköp idag. Har tyvärr ingen bild då min mobilkamera är det enda som finns att tillgå just nu och den suger. Köpte dem i alla fall på skopunkten och de liknar ett par andra som jag har spanat in men som både Marika och Julia hann att köpa innan mig. Fast det kanske var lika bra eftersom de jag köpte nu var nästan lika fina och dessutom billigare.

ikväll blir det en lugn hemmakväll. Satsar på lördagen istället. Och det kan behövas lite ro ikväll efter första veckan efter lovet.

puss!

den tiden i månaden

Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle träffa en kompis eftersom jag var ivägkörd från huset då min syster skulle ha sminkkväll. Men inget blev som det skulle. Jag hade skitont i magen och kände att jag inte orkade ta mig hemifrån och det passade därför bra att sminkören inte kunde komma eftersom hennes bil inte fungerade.

Skönt är i alla fall att den här kvällen är pluggfri. det känns som att man får ta vara på såna kvällar eftersom det inte verkar bli många av dem de närmsta åtta veckorna. Provet i aktiekunskap idag gick hyfsat. Direkt efter att jag gjort det kändes det som att det gick jättebra men efter att ha pratat om det med andra så blev jag osäker. Så vi får se hur det gick.

Många prov blir det

Den här terminen har man praktiskt taget badat i plugg inför prov och bara den här veckan har vi tre stycken, två kan man inte träna till men ändå. Imorn är det dags för aktiekunskapsprov och jag tror faktiskt att det nu efter timmar av aktier och kapital hit och dit så tror jag faktiskt att det sitter ganska bra i huvudet. Önska mig lycka till!

Och så har msn äntligen kommit igång också! Äntligen säger jag. Synd bara att den enda versionen av det som funkar är den allra första som fanns och då inser man vad bra det är att det har utvecklats sen dess för fy vad tråkig den är! Men men, jag nöjer mig med det och är glad det jag har att tillgå.

puss!

back on track

Nu känns det som att det var hur längesen som helst som jag bloggade. Det beror delvis på samma sak som för alla andra men också för att datorn kraschade. Igen. Så jag blev tvungen att leva utan dator hela helgen, men nu fungerar den igen, tack och lov. Fast lite jobbigt är det fortfarande för msn fungerar inte.
Och så har skolan börjat igen efter vad som kändes som en evighet då man var sjuk. Är fortfarande inte riktigt frisk men är ändå på bättringsvägen. Det enda som har upptagit tiden de´här dagarna som startade veckan är affärsplanen till vårt företag. Den skulle vara inlämnad idag för att ha en chans i tävlingen som vi ville anmäla oss till. Så den har vi kämpat för att få klar och nu är den äntligen det! Det känns naturligtvis jättehärligt. Sista lektionen idag var franska där vi hade ett övningsprov inför Nationella Proven. Idag var det skrivdelen det handlade om. Det hade jag bävat för ända sen vi fick reda på att vi skulle ha det, men jag tror ändå att det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Skönt i alla fall att ha det gjort.

puss!

RSS 2.0