En dag i solen

I förmiddags tog jag cykeln till universitetet där jag träffade Marika. Vi cyklade sedan ner till någon sjö (Alstern?) där vi tillbringade den största delen av dagen. Jag försökte få lite färg på kroppen, och det verkar faktiskt som att solen har tagit men inte så mycket som jag hade hoppats på. Och stackars Marika trillade på stenarna och fick jätteont, kanske stukade hon foten, jag ska höra med henne sen om det blev bättre.  Men varmt och skönt var det i alla fall.Denna lilla filur störde oss så gott den kunde:


I värmen var vattnet väldigt inbjudande och jag försökte faktiskt mig på ett dopp men gav upp efter att bara gått i med benen. Det var för kallt och stenigt.


Nu väntas gäster till en grillkväll. Jag hoppas på att få smita iväg efter några timmar för att dra till Michelle.

puss!

Svett (och brunbrända ben?)

Jag har nästan nyss kommit hem, och har hävt i mig lite vatten och mat. Man känner sig sådär lagom fräsch efter en dag i solen och en cykeltur i hög värme. Men nu kom mina gulliga föräldrar ner med glass! hörs snart!

puss!


sommarkväll

Klockan är sju på kvällen och jag sitter på balkongen i en kortärmad klänning och bara ben och jag fryser inte det minsta. Underbart!
Idag var det bara en lektion och det var idrotten som jag ändå inte var med på för jag känner mig inte riktigt kry. Tror att min syster har smittat mig. I alla fall, efter skolan plattade jag håret på lilla Marika innan vi blev tvugna att skynda oss till torget där vi träffade Julia och tog bussen till Infokomp. Filminspelningen gick bra, vi hade inte så där jättesvåra roller direkt. Vi var tre tjejer som snackade skit om den nya tjejen i klassen. Men det var lite intressant att se hur det gick till att göra en film och Alexandra var så duktig så.
När vi var klara tog vi bussen in till stan igen där vi avnjöt en varsin glass. Det var supergott i den stekande värmen.

puss!

dizzy

Jag tror att jag kan ha luggit lite för länge i solen. Just nu mår jag illa och är väldigt yr i huvudet. Och jag vill inte dricka vatten för det ser ut som om det är pollen i vattnet, vet inte om det beror på kranen eller glasen. Hoppas att det har gått över efter en natts sömn för imorgon ska jag nämligen medverka i en film med Marika, Julia och några andra. Det är Alexandra som ska göra en film i skolan om jag har fattat allt rätt.

Sov gott nu alla underbara människor!

Easy living

Tänk vad mycket solen kan göra, allt känns så mycket underbarare så fort den kommer fram. För det gjorde den faktiskt tillslut och jag tog såklart tillfället i akt och solade. När jag sedan kollade mig i spegeln kom jag på varför det är så bra att vända på sig när man ligger i solen. Jag är nu blek på baksidan och rosa på framsidan, haha. Imorgon börjar vi inte förräns klockan 12.10. Så sovmorgon blir det! Hoppas jag i alla fall, men det är inte säkert då man bor i samma hus som min mamma och syster. Min buss kommer ca 40 minuter innan vi börjar, men det passar mig bra för då kan jag gå och stress-hitta en bikini. Jag kom på förut när jag solade att jag fortfarande inte har köpt någon.Jag har en blommig känsla idag så jag slänger in en bild på våra vackra orkidéer.

puss!

Men!

Just nu sitter jag vid köksbordet här hemma och funderar på vad jag ska äta idag. Ska det bli nudlar, kanske bara några mackor, pannkakor eller finns det nåt annat kul, jag har ju så dålig fantasi när det kommer till mat.
Anledningen till att jag ska äta hemma är att vi redan har slutat för dagen, det enda som stod på schemat idag var en föreläsning om doping. Det var faktiskt intressant och det blev ju ännu lite roligare när det var min mosters man som föreläste. Mina kusiner fick också vara med, fast på bild.
När vi fick sluta så tidigt blev jag glad för då tänkte jag att dagen kan tillbringas i solen så jag slipper se ut som om jag aldrig varit utomhus i hela mitt liv. Och solen lyste hela vägen hem, tills jag låste upp dörren. Då gick den i moln och det verkar som om det är svårt för den att ta sig fram igen. Men den kanske vill lysa på mig sen när jag har lagat mat. Pannkakor blir det förresten.

puss!


Väntar

Idag rensades skåpet på massor av böcker och det känns riktigt skönt att kunna ta bort de böcker man inte längre behöver och veta att man aldrig mer behöver öppna dem. Härligt härligt.
Jag lyckades försova mig imorse också. Det var mindre härligt men det verkar inte som att det gjorde så mycket eftersom vi ändå inte gjorde något på lektionen. Det är faktiskt inget mer att plugga på den här veckan, fast det kan ju vara smart att börja plugga till proven nästa vecka. Så nu kan jag sitta i på gräset i solen med gott samvete.
Snart kommer mina små kusiner hit så jag sitter här och väntar på dem.puss!

fy för mygg!

Jag drivs till vansinne! I söndags var jag på en liten skogstur med mina små kusiner. I bara ben och det var inte det smartaste jag gjort för nu har jag, efter att ha räknat dem, fått ihop det till att jag har 12 myggbett på benen och det kliar så jag blir tokig! Utrota myggen säger jag! Vilka är med mig?

nothing to do

Man har inte behövt jobba ihjäl sig direkt idag. En del lektioner var inställda idag så vi hade bara två stycken, eller tre men den tredje var engelskan där vi kom sent och när vi väl kom dit så behövde vi bara berätta vad vi skrivit i hemuppgiften och sen fick vi gå. Det tog fem minuter. För att fylla ut håltimmarna så blev det stan och Bergvik för min och Marikas del.
Bergvik två gånger för mig, jag följde med mamma och moster till IKEA och sen åkte vi till OBS. Vi köpte inte något roligt, bara förvaringssaker och massa värmeljus. Nu ska jag börja på inlämningsuppgiften i företagsekonomi, behovstrappan tror jag att jag ska skriva om.

puss!


blueberry

Idag är det alla söta mammors dag. Min underbara mamma fick välja något som hon ville att jag skulle baka och hon valde en av mina berömda pajer (som hon själv uttryckte det). Så just nu står det en björnbär- och blåbärpaj i ugnen. Ett bra val tycker jag, det var ju inte så svårt att göra. Det känns som att det kommer bli mycket fika idag. Senare ska vi till mormor och visa vår uppskattning.
Gå och pussa på era mammor nu, det ska i alla fall jag göra!

puss!

Knas

Den här veckan är utan tvekan den konstigaste jag varit med om på länge. Det har hänt så mycket, för mycket för att man ska orka smälta allt på en gång. Jag vet inte om jag är redo att säga något mer än så just här, kanske får  ni veta mer när jag vet mer.

Jag har hur som spenderat kvällen framför schlagern och jag kan ju inte direkt säga att det kom som en överraskning att Sverige kom dåligt och Ryssland vann. Jag är bara glad över att Grekland inte vann. Men nu ska jag sova lite så kanske magontet släpper.

puss!

Divine

Gud vad fort tiden går! Nu har jag tre timmar på mig att göra klart allt som mamma ska få imorgon, städa upp lite, göra kvällens efterrätt och hjälpa till med maten. För sen smäller det, det som många har väntat på. Jag tycker faktiskt att det var en hel del bra låtar med i år och jag har inte bestämt mig för vilka jag hejar på, kanske blir det Frankrike. Det vore såklart kul om Sverige vann men tyvärr så tror jag inte att det blir så, det fanns för många liknande bidrag med. Och så finns det ju en annan anledning till att se på spektaklet ikväll. Jag har hört det ryktas om att en viss Björn ska läsa upp Sveriges röster. More Björn for Europe!puss!

Idag är en annan dag

Igår var det verkligen inte min dag. Allting bara körde ihop sig för mig. Avslutningen av den var inte heller särskilt bra, när jag borstade tänderna så lossnade en bit av den plastbit som jag har på ena tanden. Igen. Så nu får jag ta mig iväg till tandläkaren för tredje gången på kort tid. Det känns inte så jättekul direkt.
Denna dagen har varit bättre i alla fall, det kanske beror på att förväntningarna låg någonstans på noll. Just nu sitter jag och målar en bild till mors dag. Jag hade tänkt lägga in en dikt eller något men märker nu att det får nog inte plats. Fast det gör inte så mycket eftersom jag inte hade någon som var tillräckligt fin. Bara det bästa är bra nog till min lilla mamma!

puss!

NP

Nu är nästan alla nationella prov över. Idag hade vi tre av de franska proven och det var skitsvårt tyckte jag. Jag kände hur hoppet om ett VG bara försvann när jag lämnade in proven. Men nu är det bara det muntliga provet kvar så behöver jag aldrig mer läsa franska igen. Lättnad. Vi fick sluta efter provet och det passade mig utmärkt då jag hade tänkt att baka blåbärsmuffins (till mamma på mors dag) efter skolan innan jag skulle ta bussen för att hämta mina kusiner på dagis. Men det blev inte riktigt så. Det har inte varit en av mina bästa dagar idag, jag har känt mig på bristningsgränsen hela dagen så jag bestämde mig för att inte göra något annat än att ta det lugnt. Jag tror att jag helt enkelt behöver ta en paus från tankarna på alla måsten. Jag behöver göra något kreativt.

puss!

Ledig (nästan)

Det var skönt att inte behöva gå till skolan idag och få sova hur länge man vill, men vad spelar det för roll när man ändå vaknar halv åtta? Men det var nog bara bra att jag vaknade så tidigt eftersom jag har väldigt mycket att göra idag. För att vara säker på att jag får allt gjort så har jag gjort ett schema. Och just nu visar det en halvtimmes paus vid datorn. Jag har redan hunnit göra några uppgifter i företagsekonomin men jag upptäckte att det var mycket mer att göra än vad jag trodde så jag kanske inte hinner klart idag som jag hade tänkt mig. Och så föreslog jag att jag skulle dammsuga idag också, det var nog lite dumt. Men jag gillar när man har något att göra hela tiden, fläkt och fart.

puss!

Sista gången

Oj oj oj, vad det är mycket nu. Tur att man är ledig imorgon så man kan komma ikapp lite, fast om jag känner mig rätt så kommer det inte bli så mycket gjort ändå. Provet idag gick lite sådär. Eftersom jag hade tagit med fel bok hem och inte kunnat pluggat ordentligt så hade jag inställningen innan att det inte skulle gå så bra.
Åh, det finns så mycket att se fram emot nu bl a när alla prov är gjorda, skolavslutningen, Lisebergsresa med klassen, en tur till sommarstugan, Tingvalladagen och en massa timmar på en gräsmatta i solen.
Men just nu är det danspasset som jag väntar på, det är sista gången idag och det känns ju lite tråkigt så ikväll får man ge allt, haha.

puss!

glatt överraskad

Vi fick tillbaka svenskaprovet idag och jag fick VG! Jag är mycket glad för jag tyckte verkligen att provet var skitsvårt. So it made my day. Redovisningen i geografin gick väl också bra bortsett från slutet när jag inte fattade någonting då Marika fick ett skrattanfall. Rolig redovisning tydligen, haha.
Efter hundra försök att komma in på msn så ger jag nu upp, jag hade verkligen behövt prata med några, speciellt Marika men jag får väl skicka ett sms till henne sen.
Jag funderar på att ta en liten sovmorgon imorgon eftersom det är frivilligt betygsprat på mattelektionen, men jag vill ju gärna veta hur det gick på det nationella provet. Jag tror att jag tar en senare buss så jag hinner prata med honom i slutet av lektionen.
Nu ropas det från matbordet så det är bäst jag går.

puss!

projektarbete

Stressen över projektarbetet blir bara större och större. Och på onsdag ska vi lämna in en idéskiss så det är dags att komma på något nu. Mitt huvud är tomt på idéer. Någon som har nåt förslag?

EMD

Så har man kommit hem då efter att stått bland alla 14-åringar i Mitt i City med EMD på scenen. Och jag måste nog erkänna att Danny är snygg, snyggare i verkligheten. Autograf fick jag med mig hem också, man kunde ju inte gå därifrån utan, haha. Får se om det kommer någon bild senare, ska be Marika skicka några. Nu är man tillbaka till verkligheten och den stora läxhögen som ska bli gjord ikväll hade jag planerat.

puss!


God förmiddag

Jag är lika dum varje gång. Jag vet att man inte ska skjuta upp saker men ändå är det precis vad jag gör varje helg. Vi har alltid så mycket att göra i skolan så man blir tvungen att plugga på helgerna. Och det slutar alltid med att jag har massor av saker att plugga på söndagarna. Så nu måste jag sitta med näsan i skolböckerna hela dagen, eller inte riktigt hela, eftersom jag ska ner till stan sen men fram till dess så kommer hjärnan gå på högvarv.

puss!


Early winter

När jag vaknade i morse och upptäckte att det regnade så fick jag den där myskänslan som man bara kan få när regnet öser ner, men när det sedan började snöa så blev jag bara förvirrad. Det är 17 maj och det snöar. Det känns inte bra. Jag ångrade mig mycket när jag åkte hemifrån utan vinterjackan, man frös ju nästan ihjäl.
Ikväll blir det hockey- eller filmkväll med syster och kompis. Vi har laddat upp med massor av godis och pizza. Jag hoppas också på lite singstar men det blir väl inget med det, det är ju aldrig någon som vill.
Ha en trevlig kväll!

puss!

it's been years

Har nyss varit och handlat. Helt plötsligt blev jag jättesugen på jordnötsringar. Hur längesen var det inte jag åt det? Så ikväll kommer jag att sitta och mumsa på det. Gott!


Regn?

Jag är så sugen på glass, men samtidigt fryser jag så på något sätt är jag både sugen och inte sugen. Eftersom vi inte har någon glass hemma så är valet i alla fall lätt att göra. Imorgon kanske.
Idag har det varit en sån där rys-dag, när man fryser hela tiden och bara går och väntar på att det ska börja regna. Jag vill att det ska komma ett ösregn och att det sen ska vara sol ett bra tag.
Hur som, idag blev vi klara med power-pointen i geografin, som blev väldigt fin (hehe, efter några timmar framför datorn) så nu är det bara att läsa på inför redovisningen. Nästa vecka är det en hel del som ska vara gjort i skolan så under helgen blir det skolarbete för nästan hela slanten. Jag var faktiskt duktig igår och läste i svenskaboken så nu har jag bara ca 70 sidor kvar.

puss!

sweethearts

Jag valde mellan danspasset och övningsköra. Jag valde övningsköra men sen blev det inget med det så nu sitter jag här. Danspasset börjar nu så det är försent för att ge sig iväg på det. Fast det var väl lika bra att det inte blev nåt med det eftersom jag nu fick lite tid över till att läsa i Min salig bror Jean Hendrich som ska vara utläst på måndag. Jag har drygt 130 sidor kvar så det behövs lite lästid.
Idag har då jag och Marika passat kusinerna. Jag var tydligen bra på att byta blöja enligt Nils. Positiv feed-back. Vi fikade och gick till parken och lekte. Mysigt var det. Nu ska jag tillbaka till 1700-talet och Jean.

puss!

det vankas gull

Studiedag idag alltså. Jag vaknade tidigt ändå, kanske berodde på att det blev ljust så tidigt i mitt rum eftersom jag hade glömt att dra ner persiennerna. Men det är skönt att bara ligga och dega i sängen. Om ungefär ska Marika hämtas upp för att sedan åka till mina söta kusiner. Vi ska nämligen vara barnvakt idag. Det blir nog jättemysigt. Nu ska det dukas fram mat så jag måste gå.

puss!

hej hopp

Då var man hemma efter ännu en dag i skolan, jag börjar bli riktigt skoltrött nu. Skönt att det är studiedag imorgon. Mötet imorse började onödigt tidigt med tanke på att det bara höll på i 20 minuter och var egentligen beräknat till 2 timmar. Men det var kul att se vad de andra klasserna skulle ha för tema på Tingvalladagen. Jag tror att det kommer bli riktigt roligt. Provet idag gick inte särskilt bra men det spelar ingen roll för det var bara ett G-prov. En liten tröst. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan övningsköra.

puss!

Inte som man tänkt sig

Imorgon är det prov. Igen. Så ni kan gissa hur resten av kvällen kommer att se ut. Idag var vi (jag och Marika) duktiga och gick UF-lektionen när man egentligen fick vara ledig. Vi var tvugna att bli klara med utvärderingen. Och klara blev vi, jag måste nog säga att jag blev nöjd med resultatet. Senare på eftermiddagen så var det föreläsning i aulan om förintelsen. Jag tycker att det var intressant men det var lite svårt att förstå vad han som pratade sa eftersom han hade en kraftig brytning. Han hade själv varit med under kriget och berättade om hur det var i koncentrationslägrena som han blev skickad till. Det är svårt att förstå att något så vidrigt verkligen har hänt men tyvärr så är det den grymma sanningen. Det är också svårt att fatta hur det måste kännas för dem som var med om det, det går inte att föreställa sig. Bara att hoppas på att det aldrig mer kommer inträffa.
Imorgon skulle jag egentligen ha sovmorgon men när det behövdes två representanter från klassen på ett möte om Tingvalladagen imorgon så var det någon som anmälde mig och henne, hm, men hon är förlåten, det går ju inte att vara sur på henne.

puss!

Huvudstaden

Då var man hemma igen efter en lång dag i Stockholm som gärna hade fått vara ännu längre. Jag är helt slut i benen och fötterna. Vi har gått non-stop förutom när vi åt i en halvtimme. Jag smakade sushi för första gången och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tyckte om det eller inte. Jag kanske måste smaka det en gång till. Ingenting av det som jag hade bestämt att jag skulle köpa kom med hem, men några toppar och tunikor fick följa med. Det har varit en riktigt bra dag och jag just nu är jag väldigt trött så jag ska nog gå och såsa framför tv:n eller kanske sova.
Vi hörs imorgon!

puss!

Salsa

Ikväll ska vi ha grillkväll här hemma och jag har fått en enda uppgift och det är att göra salsan. Jag gör den nu så att "smakerna ska hinna gifta sig". Men eftersom mina skills i köket är närmast obefintliga så har det såklart kört ihop sig. Jag har redan förstört den men försöker fixa det men då visar det sig att vi inte har någon paprika så jag är i stort behov av mammas hjälp just nu men hon svarar inte när jag ringer. Det är ju helt otroligt att jag inte ens klarara av att göra en salsa själv.
Och AJ! nu kliade jag mig precis i ögat med händerna som jag har skurit chili med, och det svider!
Lyckat som vanligt när Sandra är i köket.

Sommar

Det är så skönt nu när sommaren har kommit, det är bara det att det har gått så snabbt. Jag hann aldrig ens köpa vårkläder och jag har ingenting att ha på mig. Tur att jag åker till Stockholm imorgon med mamsen så man kan fylla på garderoben lite. Det finns en hel del som ska införskaffas, bl a en bikini och sommarskor. Och så lovade jag min mage att den skulle få sushi och glass. Vi längtar. Men det har varit otroligt varmt idag och termometern här hemma visade på 22 grader i skuggan. Jag är inte direkt avundsjuk på de som var tvugna att springa motionsrundan på gympan idag i stekande solsken. Eftersom jag inte får springa pga ryggproblem så gick jag och några andra ett varv istället. Nej nu kan jag inte sitta här längre och slösa bort tiden när jag kan sitta ute och göra det.

puss!

Inte bra

Jag blev precis klar med info-provet. Nu ska jag bara skicka det till min mail så jag kan avstava det på skolan eftersom det inte vill funka på den här datorn. Det var nationellt prov i matte på morgonen också. Och det gick inte alls bra. Om jag bara hade orkat hålla mig vaken när jag kollade på matte-CD:n igår så kanske något skulle ha fastnat så provet hade gått lite lättare. Men nu är det gjort och det är inte så mycket att göra åt. Vi fick sluta efter att vi var klara så då kom jag hem tidigt och kunde lägga mig i solen. Härligt!

puss!

Agyness

Jag har aldrig riktigt fått något grepp om Agyness Deyn och jag har inte varit säker på om jag gillar henne eller inte. Men nu har jag bestämt mig. Och jag gillar henne. Det beror helt enkelt på att jag nu har hört hennes låt som hon gjort tillsammans med Five O'Clock Heroes och jag kan inte få den ur huvudet. Lyssna själva. 

Agyness Deyn, Supercoola Agyness!

bra för magen

För ungefär tio minuter sen, bara nån minut efter att jag kommit hem, så kom det en leverans med posten. Det var det väntade ProViva-paketet från buzzador. Så nu är det bara att sätta igång och marknadsföra det. Jag har redan smakat på en av de två olika sorterna som fanns. Den jag provade var jordgubb açai och den tyckte jag var god så nu får jag ta och smaka mango också.

Första livsmedlet endast för kvinnor

Helt slut

Vilken dag. Under vår lååånga håltimme gick jag, Marika och Elin ner till biblioteket för att arbeta med vår power point i geografin. Det blev inte så mycket gjort för vi var på knashumör och skrattade mest bort tiden. Hela dagen har varit helt knasig men det har bara varit bra eftersom jag tror att vi har förlängt våra liv med några år. Jag och Marika åt också våra efterlängtade muffins under rasten. Den här gången fick det bli en med hallon och vaniljkräm som var god även fast det smakade lite bakpulver. Efter den mådde jag något illa men det hade som tur var gått bort till träningspasset på eftermiddagen. Jag kände att det var ett tag sen jag var på just det passet, hade glömt bort många rörelser och det var lite jobbigare än vanligt, fast jag tog det ganska lugnt. Det är alltid lika skönt efter ett pass. Imorgon blir det dans men nu blir det Ugly Betty och sen lite plugg i företagsekonomi.

puss!

jag blir galen.

Jag försöker skriva provet i info och layout. Men det går inte att avstava och jag blir tokig. Det går inte heller att infoga bilder. Snart börjar jag gråta, tur att jag har en vecka på mig.

mycket tid över

Vi hade en lång håltimme idag eftersom lektionerna var inställda eller frivilliga. Så vi satte oss och arbetade med UF-utvärderingen medan vi väntade på att få göra provet i information och layout. Då visar det sig att man skulle hämta ett papper och göra det hemma. Fast jag blev ändå kvar i stan eftersom Marika skulle på teorilektion och jag väntade såklart med henne. Vi satte oss vid pråmen i solen och mådde gött. När jag kom hem blev det fika med glass och delicato-boll ute på altanen. Imorgon blir det mer fika, fast då på mat & muffins under vår 4 timmar långa håltimme. Massa håltimmar den här veckan, fast det gör inte så mycket.

puss!

Årets första dopp

Första badet i år var nu avklarat. Jag, Julia och Marika struntade i träningen och åkte till Orrholmen för att doppa oss i stället. Det var lite kallt men faktiskt inte så kallt som man skulle kunna tro. Det var faktiskt skönt. Det har varit en riktigt härlig dag. Känns lite jobbigt att gå till skolan imorgon, speciellt om det är en lika fin dag som idag. Dessutom har vi prov imorgon. Man kan inte plugga till det men det är jobbigt ändå.

puss!


sol sol sol

Nu ska jag ut och sola, äntligen! Det har jag längtat efter, tänkte att när man var ledig fyra dagar så skulle man verkligen ha tid till att sitta i solen men vädret tänkte inte samma sak. Så nu kan jag inte ödsla mer tid här, vi hörs när solen gått i moln!

puss!


Pyjamas i kyrkan

Idag har jag då hjälpt till med att förbereda 40-årsfesten. Men innan det så blev det lite övningskörning. Det gick faktiskt bra och pappa var jättebra som handledare, vi brukar inte komma så bra överens annars men nu funkade det riktigt bra. Innan vi åkte till örsholmen, där vi körde, så var vi hemma hos Nils och Elin. Jag lurade förra söndagen i honom att man kunde gå i pyjamas till kyrkan. Nu när vi skulle åka så ville han följa med men han hade pyjamasen på sig.
Jag: Men du kan inte åka i pyjamasen.
Nils: Jo, och skor.
Jag: Nej, det går ju inte.
Nils: Åka till kyrkan med pyjamas!

Jag tyckte att det var så roligt att han fortfarande trodde att man skulle ha pyjamas i kyrkan.
Nu är föräldrarna på fest och jag och min syster är fast här hemma eftersom vi är hundvakt åt Milton, men det är vi ju så gärna!

puss!


Det där med att vara nyttig

Jag sa förut att jag skulle vara nyttig idag, men det löftet sprack ganska fort. Det blev våfflor till lunch men det var faktiskt blåbär på och det är ju lite nyttigt, eller hur? Det blev också glass med massor av kolasåsen som blev över när Amanda konfirmerades. Mums! Efter valborg har jag lovat mig själv att jag inte ska dricka så mycket förrän på skolavslutningen, och det känns hälsosamt. Förlåt om jag tjatar mycket om det men jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig. Jag har aldrig i mitt liv mått så dåligt och jag lär mig av mina misstag som tur är.
Imorgon ska jag hjälpa min moster att göra iordning inför hennes 40-årsfest. Det betyder att jag får träffa mina kusiner. Yeey!

puss!

Glad!

Jag har en sån lust att dansa! Det kanske beror på att jag har gått omkring i min vidaste kjol hela dan och jag älskar hur den fladdrar när man snurrar. Och så blir jag så glad när jag lyssnar på Alphabeat - Fascination som har gått på repeat hela dagen. Jag funderar på om jag ska ta mig iväg till danspasset ikväll. Fast jag vet inte om jag orkar, har planerat en lugn kväll.

Puss!

skönt med en ny dag

Idag ska jag ha en riktig städdag. Dammsuga hela huset, ta hand om tvätten, byta sängkläder och lite annat. Efter att allt det är klart så ska jag städa mig själv. Ta ett varmt bad och och bara äta nyttiga saker så jag känner mig fräsch sen. Och så ska jag kolla hela kroppen efter fästingar. Är så rädd för att jag ska ha fått nån nu eftersom Milton tar med sig runt 50 stycken in varje gång han har varit ute. Inte alls särskilt trevligt.

puss!

Tack

Glömde en sak! Jag vill bara tacka alla som var så otroligt gulliga och tog han om mig igår när jag mådde som sämst. Verkligen tack, ni gjorde allt lite lättare! STOR STOR puss till er!

mm...

Jag får nog erkänna att jag faktiskt var lite bakis. När jag hade varit uppe ett tag så märkte jag att jag mådde illa och detta var kanske inte den bästa dagen att må dåligt på. Vi är nämligen hundvakt åt Milton. Han är väl lugn och så men det är bara det att efter varje gång han har varit ute så drar han med sig hundra fästingar in. Jag har hittat en krypande på mig och minst tio stycken på honom eller golvet. Så varje gång det kliar eller hugger till på något ställe så tror jag att det är en fästing. Det måste vara en explosion av dem nu. Gillas inte. Nu på eftermiddagen fick vi besök av mina söta små kusiner som inte ville göra något annat än leka, and they wouldn't take no for an answer.
Gårdagen, jag vet inte hur det gick till men jag fick i mig lite för mycket och halva kvällen tillbringades ute på gården efter att jag fått ur mig en hel del. Så för min del var kvällen inte så lyckad. Vet inte om den var det för någon. Folk var ledsna, saker gick sönder och andra saker hände. För min del kan kvällen glömmas snabbt. Har nog aldrig mått så dåligt. Men nu är det lite bättre. Inget bad blev det idag heller. Det var ingen som var särskilt sugen på det och vädret var inte så inbjudande. Nån annan gång.

puss!

Vaken

Hur kommer det sig att jag alltid vaknar så jädrans tidigt varje gång jag har varit ute och partajat. Jag vaknade för nån timme sen och kan inte somna om. Den goda nyheten är att jag inte mår något dåligt eller så, jag är mest bara hungrig. Och trött. Jag ska nog göra ett nytt försök att somna så fler detaljer om gårdagen kommer senare.

Puss!

hemma igen

Detta är väl vad vissa skulle kalla ett fylleinlägg men det är bara det att allt typ har gått ur mig. Jag har nyss kommit hem och såg datorn ligga där och vänta på mig så självklart snodde jag den med mig in på rummet. Jag vet faktiskt inte om kvällen var lyckad eller inte, har inte hunnit reflektera över det än. Men den kan sammanfattas med ordet spya för min del, jag skäms som en gris just nu men imorgon efter en lång sömn så känns det förhoppningsvis bättre.

Trevlig första maj (eller vad man säger)

puss!

RSS 2.0