Får komma hem

Just det! Jag glömde att tala om att pappa får komma hem och att han slipper operation. I alla fall enligt de senaste rapporterna så jag hoppas att det inte kommer några nya.

puss!

It's no fun on the sidelines

Nu lyssnar vi på musik:


The Academy Is... - Beware! Cougar!

Små stunder som gör så mycket

Det finns vissa stunder som jag älskar. Det är de där små stunderna i vardagen när man kommer på sig själv med att stå och le fånigt åt någonting. När man helt enkelt inte kan motstå att spricka upp i ett leende.

Idag hade jag ett sånt ögonblick när jag var på väg hem med bussen. Det stiger på en gammal dam (det låter finare än tant) med rullator som frågar en kille i min ålder om han skulle kunna hjälpa henne senare när hon ska gå av. Javisst, svarar han. Den gamla damen tackar och erbjuder honom sittplats bredvid henne. Under resan pratar de med varandra och berättar diverse saker, de kommer in på ämnet musik och han berättar att han gjorde ett uppträdande med ett band en gång på en scen nånstans och han berättar att detta var "en grym upplevelse".  Då säger den gamla damen: " Ja, det är otäckt, det förstår jag att det måste ha varit obehagligt."

Och detta fick mig att le. Dels pga missförståndet då hon inte hängde med i det "nya" språket, men jag log också för att jag tycker att det är så fint att dessa samtal faktiskt existerar, ett samtal mellan en kille och en dam som är skilda av flera generationer och troligen aldrig träffat varandra förut. Det värmer mitt hjärta att folk fortfarande har så mycket vänlighet att de kan föra ett samtal med en främling och därmed kanske och förgylla den personens eftermiddag. Riktigt sött tycker jag.

Dessutom tyckte jag väldigt mycket om den där damen eftersom hon sa att hon tyckte att ungdomarna i Karlstad var väldigt trevliga. Så det ska jag försöka leva upp till.


God morgon

Om tjugo minuter ska jag kila iväg till skolan. Det är ingenting jag känner för direkt då jag har världens huvudvärk och ont i ryggen. Men det beror nog på att jag har sovit dåligt i natt. Men det är ju faktiskt inte så lätt att sova när pappa ligger på sjukhus. Han har fått en domkraft i huvudet och fått frakturer precis vid ögat. Vi vet inte riktigt hur det har gått, men han ska få reda på idag om han ska få opereras eller inte. Så jag kommer gå på helspänn hela dagen. Men nu måste jag göra mig iordning.

puss!


Tiderna förändras

Jag tycker att vi kollar på den här videon med The new seekers och låten Never ending song of love. Mest för att jag tycker att de är så snygga, speciellt publiken (kolla nån gång vid 1:25 tror jag)

Två veckor kvar

Idag är det två veckor kvar tills jag fyller år och det är hög tid att skriva en önskelista. Men jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Det är märkligt att man under resten av året kan komma på hur många saker som helst som man vill ha medan man under tiden innan sin födelsedag inte kan komma på en enda. Så, är det någon som har nåt tips på någon rolig sak som kan vara bra att ha?

Berry



Jag bestämde mig för att gå ut och plocka lite björnbär så jag kunde göra paj senare. Men jag gav upp ganska snabbt. Taggarna är ju djävulska, aj vad ont det gör. Mina händer har små små hål lite här och var nu, och det kliar så jag blir tokig. Och nu börjar det komma röda utslag. Fy! Men vackert väder var det i alla fall.

puss!

You're up and you're down

Gudars vilken tråkig helg, jag är så extremt uttråkad samtidigt som jag inte orkar hitta på något. Det känns som att man bafra går och väntar på något, som om allt står still tills det händer. Jag tänkte att jag kunde passa på att räkna ikapp lite matte, men det tröttnar man på ganska snabbt. Så nu vill jag bara att min syster ska komma hem så jag kan styla henne lite och sedan sätta henne framför kameran. Jag är inte direkt någon mästerfotograf men jag har fått inspiration till tusen som måste få komma ut på något sätt. Men tills hon kommer så tycker jag att vi piggar upp oss med lite Katy Perry.




puss!

I wish I could be as cruel as you

Så fort jag hör en låt jag tycker är bra på youtube eller myspace eller nåt så lägger jag till länken i favoriter. Detta har resulterat i att jag har hur många länkar som helst i listan nu. Så jag tänkte att jag skulle börja låta er ta del av de låtar som ligger där. Först ut blir den här:


Kevin Rudolf Ft. Lil' Wayne - Let It Rock

Eftersom det är fredag och utgång för de flesta, utom mig då såklart som måste vänta ytterligare tre veckor, så får det bli en låt till förfesten. Party party.

ring ring

Smycken som det här gillar jag. Lite annorlunda och sådär, inte direkt något som alla andra går omkring med, tyvärr inte jag heller. Fast alldeles för dyrt enligt mig, mer än fem studiebidrag kan man köpa det för.



Från Dries van Noten.


I love it

Idag har det känts lite sådär höstruskigt. Mysigt tycker jag. Skolan slutade ju tidigt och en busstur och lite fika blev det. Jag har inga bilder från idag men Marika har så check it out, tihi. Lägg speciellt märke till att jag skaffar mig vuxenpoäng genom att dricka kaffe. Jag gjorde även ett försök till modebloggpoäng genom en dagens outfit-bild. Hiss eller diss? haha, tur att man inte modebloggar säger jag bara. Toppenbra dag förutom lite trötthumör.

puss!


Inget mer

Det är så ljuvligt att jag för tillfället inte har något som jag måste plugga till. Det var riktigt skönt att få filosofiprovet gjort, även om jag i efterhand vet att jag hade tvärfel på en fråga, men det spelar inte så stor roll nu, för nu är det över. Skitbra. Jag kan till och med ta helg redan nu eftersom vi bara har en lektion imorgon. Slutar alltså 9.55 tror jag. Då blir det klädprovning och fika med Marika. Fredagar är underbara.

Köpenhamn



Jag kan lungt säga att Köpenhamn är en av de vackraste städer jag besökt. Ibland när jag känner mig nere så brukar jag drömma att jag bor i ett färgglatt hus längs någon kanal mitt i Köpenhamn. Jag sitter i ett fönster, dricker varm choklad och blickar ut mot alla människor som rusar förbi utanför och är på väg hem till sina husbåtar. När de flesta har rusat klart och gatlyktorna tänds så tar jag på mig min jacka och promenerar iväg till ett café. Där väntar några vänner, vi snackar strunt och äter wienerbröd (jag har lärt mig tycka om det). Jag gillar att drömma. Allt blir så fint då.

Hej kom och hjälp mig!

Fy känner jag. Jag har lite panik över filosofiprovet på torsdag. Har ingen aning om hur det här ska gå, men mamma ska förhöra mig snart och som tur är så är hon väldigt bra på att pränta in saker i huvudet på mig så jag hoppas att det sitter lite bättre sen.

puss!

Tji!

Tihi, nu åker jag och äter på max, bara så du vet Marika, haha.

Fisk är bara för göteborgare

Man vet att man är lättroad när man håller på att skratta ihjäl sig i tjugo minuter över Amandas egenskrivna låt:

I Värmland äter man köttbullar och potatis
Bondgård, Bondgård
Fisk är bara för göteborgare

Någoting sånt tror jag att den gick, men det var mest sista raden som fick mig att bryta ihop. Snälla ge mig en rejäl portion riktig humor!

Måndag... igen

Jag har fått väldigt svårt att hålla isär dagarna, tror alltid att det är en annan dag. Men idag är det alltså måndag och vi har haft prov i rättskunskap. Det kändes som att det gick ganska bra men just därför så gick det säkert skit. Efter skolan tog jag och Marika bussen till IKEA för vi var sugna på mandeltårta. Så vi fikade och snackade strunt. Konstigt hur mycket mer man har att prata om när det bara gått två dagar sen man senast såg varandra. Och mysigt hade vi det!

Är det nån mer som går omkring och nynnar "Jag blev full på min coca cola"? Vilken dunderhit! Haha

puss!

Tråkig dag

Idag handlar det bara om att plugga. Kan man ha tråkigare? Tur är det dock att solen kikar fram så man kan sitta ute och göra allt det tråkiga. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Så roligare inlägg än så här får ni inte just nu.

puss!


Cinema



Idag har jag sett den här filmen, Patrik 1,5. Och den var mycket bra. Egentligen var det meningen att vi skulle se The dark knight, men någon (jag nämner inga namn Frida) hade sett fel och den gick inte förrän ikväll. Så det slutade med att killarna gick på Arn och vi tjejer på Patrik 1,5. Det blev så eftersom varken jag eller Amanda har sett första Arn och Frida hatar den. Men jag är mycket nöjd med vårat val av film, och självklart rekommenderar jag den!

puss!


Bum bum be-dum bum bum be-dum bum

Fredagskvällen är redan slut för mig. Men jag är nöjd att jag i alla fall kunde vara med på förfesten. Och nu sitter jag här och är redo att uttrycka eftersom mina kära vänner verkade ha fått lite för mycket i sig, eller en av dem rättare sagt. Jag är lite orolig faktiskt men de klarar sig nog, som alltid. Jag skulle väldigt gärna velat följa med ner till stan men när man fortfarande räknas som "barn" så går ju inte det. Bara en månad kvar. Jag längtar! Känns som att detta inlägg blev lite konstigt, eller så blev det det nu när jag skrev den här raden. Jag skyller på att det är sent och att jag nog faktiskt inte är så klar i skallen som jag tror.

puss!

Fredag.

9.55 slutade vi idag, vilket såklart var hur skönt som helst! Och ikväll blir det förfest, men inte mer än så eftersom jag fortfarande inte kommer in någonstans. Men det ska bli kul ändå. Så nu ska jag bara hitta något att ha på mig och raka benen. Och så ska jag nog sova en liten stund. Men innan dess måste jag dammsuga. Suck.

puss!

Good fruit

Åh vad glad man blir när man kommer hem efter en lång dag och hittar en skål med fruktsoppa från mormor i kylskåpet. Så nu har jag smaskat i mig lite och känner mig taggad för att plugga färdigt rättskunskapen. Det känns som att det har varit väldigt mycket plugg idag trots att vi hade en håltimme på tre timmar eller nåt (heter det håltimmar då?) Men det känns ju faktiskt väldigt bra att bli av med vissa saker. För övrigt så har det inte varit min dag idag, känns som att det varit många såna de senaste veckorna. Dagen började med att jag tydligen tryckte på snooze i sömnen några gånger så jag försov mig en halvtimme. Senare när jag springer till bussen så åker den när jag bara är 30 meter ifrån. Men som tur är så har jag världens sötaste mamma som jag drog upp ur sängen och satte i bilen så hon kunde köra mig till skolan. Det tackar jag för! Dagen rullade på med några knasgrejer. Och sen snubblade jag i trappan och lyckades sparka min fot med full kraft mot den hårda stentrappan. Och satan vad ont det gjorde! Jag kollade på mina tår när jag kom hem nu och det visade sig att nageln sprack så jag är helt öm nu. Tack för att resten av dagen ska tillbringas i mitt trygga hem.

puss!

Effektiv dag

Det känns som att man har fått mycket gjort idag, i alla fall på eftermiddagen. Marika hängde med hem och vi pluggade lite juridik, så nu känns det som att vi faktiskt kan bli klara med det tråååkiga arbetet. Vi tog ju såklart paus från pluggandet och sjöng lite singstar och spelade buzz. Sen drog det iväg till danspasset, första gången den här terminen för mig, och lite besviken är jag över att det inte är lika roligt som förra året men jag ska nog kunna pallra mig dit ändå. Skönt var det att träna igen. Nu ska jag göra några sista uppgifter i matten och sen blir det sängen, vi börjar ju tidigt imorgon.

puss!

Nu börjar en lång väntan...

... för idag tog vi skolkort, och det brukar ta månader innan man får den alltid lika efterlängtade skolkatalogen. Lite extra spännande är det i år eftersom den för första gången kommer vara helt i färg. Spännande samtidigt som jag skulle föredra att kortet på var klass var i svart/vit då man nästan alltid gör sig bättre på bild då. Så nu är det bara att gå och vänta på att den ska ramla ner i brevlådan.
En annan sak som vi nästan helt är av med är boken Parfymen som vi var tvungna att läsa i svenskan. När jag hade läst sista raden på allra sista sidan så kände jag mig verkligen lättad över att slippa läsa mer av den. Nu är det bara lite uppgifter kring boken som ska göras och sen är den borta.
Det känns underbart att läxhögen minskar, fast samtidigt fylls den på hela tiden så man kan säga att det är lite +/- noll.



puss!

Och alla vill väl ha dig nu. Dom har ju väntat på det här.



Tihi, för kolla vad jag och Marika gick och köpte på rasten. 31:a oktober blir det Håkan på Nöjes. Lovely. Älskar när man har en massa saker att se fram emot. Så i oktober blir det födelsedag, fest, fest, fest, Björn G och gänget på Universitetet och så avslutar vi månaden med Håkan Hellström. Snälla oktober, kom fortare!

Just tear me down

Jag är lycklig. Måste det finnas en orsak? Jag pratade med en på msn förut, jag ska försöka återberätta konversationen:

Han: Läget?
Jag: Jättebra, sj då?
Han: Får man fråga varför?
Jag: Jag är bara allmänt lycklig
Han: Har det hänt nåt speciellt
Jag: Nej, jag är bara väldigt glad, allting känns bra helt enkelt.


Och så här fortsatte det tills han var tvungen att gå. Givande samtal. Verkligen. Givande för er att veta, haha. Men poängen var att måste man ha en orsak till att vara lycklig?

Nej, säger jag nu innan jag går och ler mig till sömns.


puss alla vackra människor!


40 års-kalas

Snart ska jag och familjen dra iväg på ett litet minikalas. Vi ska fira att mormor och morfar har bott i sitt hus i 40 år. Det firas med smörgåstårta såklart! Hoppas bara att morföräldrarna hinner hem från Dalarna innan vi kommer. Det kan man aldrig riktigt vara  säker på när mormor är med och styr. Men nu måste jag snygga till mig lite.

puss!

Minnen

Den senaste timmen har jag och mamma suttit och flyttat över foton från gamla album till nyare och snyggare. Jag älskar foton, speciellt de som är riktigt gamla, de som har dålig skärpa och blekare färger. Det är något speciellt över dem, hundra gånger charmigare än de digitala bilderna som man är van vid. Det är nästan så man funderar på att köpa en kamera från slutet av 80-talet. Men det kanske är bättre med en systemkamera så kan man ju alltid fixa till bilden i photoshop sen. Fast det blir ju inte samma sak förstås.

Älskade fredag!

Fredag är den bästa dagen på veckan, den slår till och med lördag. Fast just den här fredagen är inte så himla spännande för mig. Slutade tidigt som vanligt på fredagar. Kom hem och blev beodrad att städa toan. Resultatet blev rent på alla möjliga ställen eftersom jag lyckades spruta rengöringsmedel på väggar, tak och skåp och lite annat. Men som sagt det blev ju rent i alla fall, and that's the point typ. Sen har jag gjort lite allt möjligt men mest degat med lite musik. Och så har jag köpt godis! Det var det viktigaste, har varit sugen hur länge som helst på choklad men inte velat äta eftersom min hals har varit krass och det brukar bli värre av choklad. Men nu skiter jag i det, för jag ska ha choklad!

puss!

Halloj!

Jobbiga torsdagen är äntligen snart slut. Torsdagar är utan tvekan den värsta dagen på veckan. Kvart i fem slutar man. Men dagen gick ganska fort ändå. Det kan bero på att allting på något sätt lyckades bli 14 gånger roligare än vad det egentligen var, mycket för att både jag och Marika var på knäppt humör. Och så måste jag ju skryta lite också eftersom jag fick lite smartare än medel på ett IQ-test som vi gjorde på psykologin. Det ni! Fast det visste jag ju redan, hehe.
Och igår visade sig Karlstad från någon sida (inte var det den bästa i alla fall) när det vår vackra stad var med i idol. Och lite kul var det ju att man faktiskt kände igen några som var med, och nej jag tänker inte säga vilka för då skäms jag ännu mer, haha.
Nu väntar läxor!

puss!

Twenty-nine pearls in your kiss

Åh vad glad jag blev när jag kom in i mitt rum och såg att den här låg på skrivbordet! :



Jeff Buckley var min stora hjälte under de tidigare tonåren. Självklart var det mest Hallelujah som spelades och det var den låten som fick mig att upptäcka honom. Jag har starkare minnen till den låten än till någon annan. Fast alla låtar med Jeff och hans sköna lite melankoliska stämma får mig att känna kärlek till allt. För några dagar sedan fick jag Jeff-behov och men så upptäckte jag att skivan var spårlöst försvunnen. Jag kände mig nästan helt förstörd så igår skickade jag efter den här skivan här ovan från cdon.com. Och den kom redan idag. Lyckan är total! Han är och kommer alltid vara min hjälte. Han har hjälpt mig genom väldigt jobbiga tider i mitt liv.


Oh I get by with a little help from my friends

Idag lyckades jag ta mig iväg till skolan, jag hade ju lovat Marika att jag skulle komma så jag hade egentligen inget val, haha. Men det gick ganska bra faktiskt, jag har bara ont i halsen nu och är fortfarande lite snurrig i huvudet. Och nu har jag ca hundra läxor att göra så det är dags att sätta igång. Man borde kanske baka en tårta eller något för vi har ju faktiskt något att fira idag:Världen gick inte under! Härligt!

puss!

Corona and lime (fast utan corona)



Citrusfrukter är ju bra att äta när man är förkyld. Det enda jag hittade hemma var lime så det får duga. Nu ska jag bara komma på något sätt som är gott att äta den på.

Make it work!



Det här tyget skulle egentligen slängas men jag satte stopp för det. Jag tyckte att det var ett lite roligt tyg, det set lite plastigt ut, kanske till och med lite skinn-aktigt (syns dåligt på bilden). Blått skinn, jag gillar det. Det första jag tänkte när jag såg det var en partyklänning, så jag får ta och sätta mig framför symaskinen nån dag.

En dag till

Jag är hemma idag också. Jag har varit vaken i snart tre timmar och jag håller redan på att dö av rastlöshet. Kan man verkligen bli så uttråkad som jag är just nu? Det måste hända någonting snart annars vet jag inte vad jag tar mig till. Vad som helst när som helst nu går bra. Jag har hittils fördrivit tiden med att fantisera om hur den där helikoptern som har surrat här ovanför i nån timme nu, helt plötsligt landar på vändplanen här utanför. Och ut ur helikoptern stiger en man med en randig resväska. Han öppnar resväskan och ur hoppar en liten minicirkus. Elefanter och lejon små som möss. En apa som kan jonglera och en hund som kan gå på lina. Fast jag kan såklart nöja mig med om det kommer ett roligt brev med posten.

puss!

Hej jag heter Sandra och är tre år.

Det är inte lätt att låta seriös när man är täppt  i näsan. Det ringde nyss en man som ville köpa en byrå som mamma lagt ut på blocket. Och jag gjorde mitt bästa för att bli förstådd,men jag lät mer som en barnunge. Stackars man. Men snart kommer mamma hem så jag hoppas att det inte hinner ringa någon mer.

Usch vad jag blir stressad av att vara hemma från skolan! Jag kan nästan höra hur den där högen med ogjort skolarbete fylls på. Och att jag dessutom inte gjort ett skit idag för att jag inte har orkat hjälper ju inte direkt. Blä!

But you stay so cool

Jag vaknade och mådde värre än igår, men jag tänkte ändå kila iväg till skolan ända tills mamma tvingade mig att vara hemma. Man känner sig sådär liten när ens mamma sätter ner foten och bestämmer vad man ska göra. Men det var nog bättre att jag var hemma idag, jag gissar på att jag smittar ganska rejält just nu och dessutom hade jag inte varit så trevlig eftersom jag har svårt att prata för att det gör så ont i halsen. Oj, förlåt, vad jag gnäller, men jag hatar verkligen att vara sjuk. Fast lite mysigt är det att sitta här ihopkrupen i mitt duntäcke och äta glass och se på film.

Puss!


Prosit!

Det blir inte bättre, snarare värre. Så typiskt att man alltid ska bli så väldigt sjuk när man blir sjuk. Ge mig något som gör mig frisk! NU!

Jag går och lägger mig och hoppas att jag kan sova bort det lilla viruset,

God natt!

Dumt

Jag håller på att bli förkyld. Det var ju dumt. Jag är snuvig och har halsbränna som jag nästan alltid får innan jag blir förkyld. Men jag hoppas såklart att det inte blir nåt mer än vad det är nu och att det har gått över tills imorgon. Det känns som att man inte har tid för att vara sjuk, det är så mycket nu i skolan och så. Men jag har faktiskt varit frisk förvånansvärt länge nu. Jag brukar ha väldigt lätt för att bli sjuk men nu har jag inte varit det sedan slutet av april tror jag. Så jag är tacksam.

Hoppas ni mår bra.
puss!

Och alldeles utanför flyger hela livet förbi

När det regnar ska man passa på att mysa. Och det är precis vad jag gör nu. Jag sitter här med filtar och kuddar och lyssnar på droppandet mot fönstret. Jag kollar runt lite på youtube och så hittade jag den här gamla dängan, haha. Jag var inte ens född när den kom men ändå kommer jag ihåg den väl från när jag var liten av någon anledning. Och den är faktiskt ganska bra tycker jag.


Och jag ska aldrig stänga in
nånting igen men idag har jag
suttit timme ut och timme in, inne här.
Jag har suttit förlänge för alla små
begrepp blir svåra o hålla isär.

I couldn't face a life without your light

Den här dagen har varit lite mer normal än den igår. Igår tror jag att jag hann att gå igenom hela mitt känsloregister innan jag gick och la mig. Det svängde en hel del, från lyckoglädje till vrinsur. Men idag var det bättre och skolan slutade kvart i tolv, så jag och mamma bestämde att vi skulle laga och äta mat tillsammans här hemma, lite mor-och-dotter-tid sådär. Men när jag kom hem så var pappa också hemma så där sprack det. Och nu sitter jag här och fösöker göra klart alla läxor så jag ska slippa dem över helgen. Det går inte så jättebra.

puss!

Lång dag.

Usch vad torsdagar är förfärligt långa. Nästan 8 timmar i skolan är inte kul. Det var nästa lite skönt att kila iväg till tandläkaren så man fick slippa skolan för en stund. Men jag ska väl inte klaga egentligen för imorgon sluat jag kvart i tolv. Något man inte har lust att gör när man har gått långdag och har massor av läxor att göra är att städa. Och mamma har tjatat på mig att jag ska dammsuga och lusten för det är ungefär lika med noll. Men så kommer jag hem och läser horoskopet i NWT och så står det så här:



Tack för den, nu känner jag mig ju tvingad till att göra det.

Just dance

Det var tänkt att jag skulle dra mig iväg till danspasset ikväll, men jag ångrade mig. Jag får nog erkänna att det mest berodde på lathet. Men nu ångrar jag att jag inte åkte dit, för jisses vad danssugen jag blev. Jag är sugen på att träna över huvudtaget. Men nästa vecka, då blir det andra bullar än vad det har varit under sommarlovet. Då ska jag bli nyttiga Sandra.

puss!

Otroligt

Det känns väldigt konstigt att man kan logga in på blogg.se igen, men det är väl bara att vänja sig.

På psykologin idag fick vi se ett avsnitt från något program som handlade om personer med savantförmågor. Jag är helt fascinerad. Tänk att en människa kan ha en "talang" eller vad man ska kalla det. För er som inte vet vad en savant person är så är det en person med någon slags utvecklingsstörning men som har en speciell förmåga, som tex de som var med på filmen vi såg, en av dem kunde kolla på en byggnad och sedan gå hem och måla av den i detalj. En annan var jätteduktig på piano och hade ett gehör som var helt otroligt. Det fanns ungefär 25 människor med savantförmåga i hela världen. Behöver jag säga att jag är imponerad av dessa människor?

2 september

Jag är supershoppingsugen. Och det har jag varit i flera dar nu. Det är lite jobbigt när man inte har några pengar att shoppa för och det är ett tag kvar tills kontot fylls på. Så jag får nöja mig med att fönstershoppa så länge. Och när pengarna väl kommer så har nog lusten försvunnit och jag vill inte alls slänga mig ut i affärer. Varför är det alltid så? Man vill alltid ha eller göra något när man inte kan. Dumt tycker jag.

puss!


oops...

Typiskt att man inte skrev något igår här på bloggen när man hade fler besökare än vanligt. Men min söndag var inte så händelserik så det fanns inte så mycket att skriva om. Det enda jag gjorde var att försöka lära mig photoshop.
Måndag idag då, vi hade matte c för första gången. Jag hamnade i den gruppen som bara har två lektioner i veckan och därför även har längre lektioner. Kvart i fem på torsdagar blir det för min del. Trodde jag i alla fall, men så visade det sig att läraren är jättesnäll och låter oss komma och gå lite som vi vill, så det blir nog inte så jobbigt som jag trodde. Jag är nöjd. Och nu sitter jag  här och äter päronsplitt och funderar. Det är skönt tycker jag, att bara sitta och inte göra någonting. Man behöver det ibland och nu är ett sådant tillfälle.

puss!

RSS 2.0