Can't understand a word, half of the stuff I'm sayin

Det har varit en såndär dag idag när man bara gör en massa saker utan att hinna tänka, det bara rullar på liksom. Och visst, det är väl bra, man får ju en massa gjort, men jag känner mig rejält bortkommen. Ska bli skönt när man inte har några läxor kvar för den här veckan, för jag antar att det kommer komma lika mycket plugg nästa vecka. Det finns inget slut, så känns det nu. Men det finns inte så mycket att göra mer än att plugga bort skiten.
Förlåt för alla tråkiga inlägg på den senaste tiden. Ska försöka bättra mig, ska bara komma ur måstehögen först.

puss!


Sovmorgon

13.20 börjar jag idag vilket betyder att jag har haft chansen att sova länge. Förmiddagen har spenderats i skolböckerna vilket aldrig är särskilt roligt men det är sånt som måste göras ibland. Jag har även skruvat lite på mitt skåp så snart är det färdigt att ställas in i mitt rum, längtar tills allt är helt iordning. Nu: mer skolarbete.

puss!

Nedräkningen har börjat

På fredag åker jag och Marika till Stockholm och innan dess är det sjukt mycket att göra framförallt i skolan. Ska bli skönt att komma bort några dagar och tänka på något annat, som hur pank jag kommer vara om en vecka, haha. Men man måste unna sig ibland! Det känns som att jag knappt kommer ha tid att blogga den här veckan så vi får se hur inläggen rullar in, men jag förvarnar i alla fall!

puss på er!

God kväll!

Det blir aldrig långtråkigt när man är en del av min släkt och måste erkänna att även om det är på gott och ont så älskar jag det! Det är ju kul när det händer något. Kan tyvärr inte berätta vad som sker då det är personligt, men ni kan vara lugna, ni missar inte något som är intressant för eran del ändå! Eftersom jag har varit hos pappa hela dagen så har jag massor att göra här hemma nu. Det är bara att sätta igång.

puss!

Pink candy

Amanda har köpt sina fiskar och jag tror att det där med att fota akvariet är något jag får öva på, var ingen naturbegåvning på det direkt. Men här är hur som helst Tiffany, Margot och Mona (de sista två namnen fick dem bara för att reta morfar):



Och idag är det lördag, det betyder lördagsgodis! Igår på bion var vi lite nyttigare och åt naturgodis men idag ska jag vräka i mig riktigt godis. Ska se vad jag kan gräva fram ur skåpen.



puss!

Där jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit

Just nu sitter somliga och skriver högskoleprovet, men inte jag, det är jag alldeles för skoltrött för, det hade nog tagit knäcken på mig om jag ska vara ärlig. Ibland känns det som att man har hundra saker att göra men man har aldrig tid att göra dem för det finns andra som mer eller mindre planerar dagarna åt en. När ska jag få göra det jag vill? Nu har jag i alla fall några timmar för mig själv då resten av familjen är och köper fiskar. De timmarna ska jag utnyttja väl, ska försöka få bort en del av läxhögen som har växt sig enorm. Fattar inte varför jag inte tog tag i den igår när jag var så hemskt rastlös. Att ta tag i tråkiga saker är inte min starka sida.

puss!

Kenny!

Gud vad rastlös jag är! Sitter här och fördriver tiden bara tills Marika kommer och hämtar mig innan bion. Jag har försökt fördriva tiden så gott jag bara kan, har tagit massa knäppkort, pluggat (!), löst korsord, terroriserat mina vänner på msn, ätit av nästan allt i skafferiet, dansat runt som en galning i köket till musik som bara triggar upp partyhumöret, försökt glömma att jag inte får se the Hives på Nöjes ikväll, jag har till och med spelat in en film! Nu sitter jag bara och växlar med blicken från klockan till snön som faller utanför. Uttråkad! Tur att jag om två timmar sitter i en biosalong och ser på Kenny, kult för tusan! Hoppas att det är lika bra som det var när man var liten.

puss!

Vittvittvittvittvitt

Inatt drömde jag om studenten. Har jag någonsin längtat efter något så mycket? Tveksamt. I drömmen grät jag av lycka och tårarna tog aldrig slut. Sen ringde klockan och jag vaknade upp och insåg att det är över två månader kvar. Jag tittade ut och såg att våren hade backat några steg. Det är sjukt hur två dagar kan vara så olika. Igår var det solsken och det fanns inte ett spår av snö, inte ens slask, och idag har det snöat konstant hela dagen. Jag såg mer eller mindre ut som en snögubbe när jag kom hem. Som ni vet så älskar jag vintern, men JAG VILL INTE HA MER SNÖ NU! Snälla ta bort den!
 
kisses!

"Du borde för fasen klara det här, du är ju över 18"

Vet ni vad jag har köpt nu? Biljetter till Kenny Starfighter! Mohaha... så imorgon blir det bio med sötmarika.
Det visade sig att affärerna hade vårkväll eller vad det kallades så det var öppet till 21. Det passade oss perfekt då vi kunde ta en tur på stan efter att vi hade ätit. Köpte dock ingenting, måste ju spara mina penningar till Stockholm.


Jag åt enchiladas som var supergoda.

Och så himla fint tycker jag att det är när det finns träd inomhus (levande eller ej)



Vi lekte nån lek också där jag mer eller mindre dumförklarades, därav rubriken. Men annars en riktigt trevlig kväll.

puss!


Autour de moi j'entends rire

Det är inte klokt hur snabbt det blir dammigt här hemma. Vi måste ha väldigt roligt med andra ord! För det är väl det som dammtussarna är ett bevis på? Nu har jag i alla fall städat och det känns alltid lika bra. Sitter i köket och hör hur det åker förbi bilar utanför med musik och volymen i bott, och jag blir lite glad på nåt sätt. Det känns som att det på något vis är ett vårtecken. Längtar tills man kan sitta ute och fika på nåt mysigt café eller bara ta en glass vid älven. Sommar kom! Jag saknar dig!
Måste säga att livet känns bra just nu. Känner mig lycklig! Fast lite hungrig är jag. Synd bara att vi inte har bokat bord förrän klockan sju. Den där pepparkaksburken som står bortglömd i skafferiet ligger risigt till nu alltså...


En bild på absolut ingenting som egentligen blev fel när jag tog den, men den får illustrera den rosa känslan som fyller kroppen nu!

puss!


tomt

Fick äntligen tillbaka min mobil idag. Dessvärre är allting borta, alla bilder, musik, meddelanden och det värsta av allt: alla kontakter! Så nu får jag ägna min tid åt att lägga till alla igen, synd bara att jag är så fruktansvärt dålig på att lära mig telefonnummer så jag måste nu fråga alla viktiga personer om deras nummer. Jag kan ju försöka göra det lite lättare för mig, så därför kära vänner kan ni kanske vara så snälla och skicka ett sms eller något så jag kan lägga till er bland kontakterna. Då vore ni bara för söta!

pussar!

Vincent Laforet

Om ni inte har nåt bättre för er, eller vad fasen, även om ni har nåt bättre för er så borde in gå in här och kolla. Det är så sjukt snyggt filmat! (ett tips: låt hela filmen ladda klart först, annars blir det lite hackigt på vissa ställen)





Vincent Laforet

nairt-eut-taag

Våffeldagen idag så då stod det dinkelvåfflor på bordet, mycket godare än vanliga våfflor tycker jag.

I skolan hade vi bara en föreläsning om stress att gå på. Intressant var det! Sen bar det av till Bergvik med Maria. Maria är allt bra snäll hon, fick låna en mobil av henne då min är på lagning. Fast det visade sig att den inte funkade sen, så jag får hoppas på att mamma är snäll nog att låna ut sin imorgon.

Nu sitter jag här och ser på Hipp Hipp. Galet roligt! Hade egentligen velat se hockeyn men har tyvärr inte den rätta kanalen. Tur är då att jag ändå får direktrapporter genom msn. Färjestad ligger tydligen under nu, men jag är ganska säker på att de kommer ta igen det.

puss!

Shed some light on me

Älskar när man har tid att sega sig på morgonen. Hade till och med tid att sitta i solen en stund. Det är svårt att tro att man behöde dra på sig vinterjackan för bara nån dag sen. Nu hoppas jag att den kan hängas in i garderoben i åtta månader till.


I söndags när syster och jag var på väg till mormor och morfar.

puss!

Vet ni vad?

Imorgon börjar jag 13.20. Hur skönt? Dunderskönt! Sovmornar måste vara något av det bästa som finns. Jag hoppas på att det är riktigt fint väder imorgon så jag kan ta en liten promenad innan skolan, det vore fint!

puss!

What's up with the snow?

Nu har bruttan åkt hem efter en mysig kväll med film, promenad, knas, skratt, prat och alldeles för mycket chips. Dunderbra! Jag har precis duschat och ska nu ägna mig åt att skriva en essä om lögn innan det är dags att ge sig av till mormor och morfar för att sedan äta lunch i Dömle. Jag gillar den här helgen!

puss!

Lördag!

Sol! Jag blir så lycklig. Har suttit i solen och ätit våfflor idag, det var underbart! Nu sitter jag och väntar på Marika som ska komma hit för en myskväll med hockey, film och massa bus.



puss!

And the best is, no one knows who you are, just another girl alone at the bar

Fredag ta mig tusan! Den här veckan har gått sjukt snabbt men jag klagar absolut inte. Ikväll ska jag och syster mysa med mormor och morfar. Vi kommer nog spela kort och äta godis, finfint.

Hur kommer det sig att man blir så himla partysugen när man vet att man inte ska ut? Konstigt det där. Men om två veckor blir det utgång som bara den, då väntar huvudstaden på oss.


Det går absolut att dansa till (tyckte den här videon var mycket snyggare än den riktiga)

puss!

Vissa dagar

Åh vad jag älskar dagar som den här. När allting bara flyter på liksom och man har ingenting som man måste göra. Eller okej, det finns alltid saker man måste göra men ibland kan man skjuta upp dem utan att det gör så mycket. Till och med matten kändes bra idag, när hände det senast? Det kanske beror på att våren börjar komma och solen skiner mest hela tiden. När jag tänker efter så känner jag mig riktigt lycklig just nu, precis som det ska vara!

puss!


Amandas dag

Hipp hipp hurra för min syster på hennes 16-årsdag. Det har firats med släkten på mammas sida på besök och det var lika mysigt som alltid.
Och vet ni vad? Vi fick reda på att det om ca sex månader kommer finnas en mycket liten krabat i släkten och min morbror kommer bli pappa. Hur fint är inte det på en skala? Snart tappar jag räkningen på mina kusiner men jag tror att pyret kommer vara nummer 18... eller kanske 19... orkar inte tänka efter. Men jag är såklart superglad! Nu kan jag sova lycklig och drömma vackra drömmar.

puss!

Det doftas vår

Vårkänslorna och vårtecknen har varit framme idag. Det känns riktigt fint, jag älskar vintern men det är faktiskt skönt att bli av med den.

Dagen har inte varit den slappaste, eller skolan var ganska smärtfri faktiskt, fast vi var väldigt effektiva på juridiken! Men efter skolan blev det full rulle. Har åkt runt halva stan med mamma och syster för att köpa saker tills imorn då min fina lillasyster blir 16 år. Tiden går fort när man har roligt, höhö. Så hela eftermiddagen har man mest sprungit runt en massa, slutligen landade vi på Max med varsin burgare och det behövdes. Och nu sitter jag här och har ont i hela kroppen och sängen står där och ser jätteskön ut.

Måste bara berätta att jag och Marika faktiskt har sett idol-Lars idag på en parkeringsplats utanför skolan. Snygg-Lars får han heta nu för han var rätt snygg i verkligheten. Bara så att ni vet, haha.

puss!

Den fattas mig!

Utan mobil i tio dagar är det som gäller. Ingen lånemobil fanns på lagret heller så jag får försöka fixa någon annan under tiden för ärligt talat, helt utan mobil i TIO dagar klarar jag aldrig. Jag har varit utan den i ca fyra timmar och jag vet inte hur många gånger jag har känt i fickan efter den. Tomt. Men jag överlever nog, förhoppningsvis!

Skippade matten gjorde jag idag också, men hur är det meningen att man ska orka gå dit?  Inte nog med att lektionerna ligger på eftermiddagen, dessutom ligger måndagens lektion precis efter en lektion med Ulf. Hur tänkte schemaläggaren där? Det är som gjort för att bli tillräckligt trött för att inte gå på matten. Idag somnade jag nästan under Ulfs genomgång, ögonlocken fick verkligen kämpa. För att inte somna underhöll jag mig med att räkna hur många gånger han sa "då va" under genomgången. 52 gånger. Missade säkert några stycken.

puss!

Don't roll your eyes

Dags för en liten rewind till fredagen. Först förfest hos mig sen studentfest.

Innan pojkarna kom så tog jag och Marika några kära knasbilder, värmde upp lite så att säga.




Här är de, the partypeople:


Jag kan säga att drinkarna slog till ganska snabbt (inte konstigt egentligen med tanke på hur de blandades)


Vi drog iväg till Nöjes och hamnade i en lååång kö, men jag har för mig att den gick ganska snabbt ändå. Resten av kvällen gick också riktigt fort och jag tror bestämt att jag hade det riktigt trevligt trots lite gnäbb och någon cider för mycket. Blev så mycket så att vi bestämde oss för att ställa in Molotov Jive (vilket jag vet att jag kommer att ångra men that's life). 70-årskalaset blev av i alla fall. Blev lite besviken faktiskt, det var nästan inget drama alls den här gången. Fast sen så gick jag ju också innan de flesta hade hunnit komma i form så jag får väl invänta rapporter från de som stannade kvar.

Nu ska jag plugga resten av dagen, prov imorgon.

puss!


Och som vi gjorde det

Att vara bakis är inte riktigt min grej. Speciellt inte när man ska på 70-årskalas, men jag får väl ta på mig mitt trevligaste leende och artigt äta av maten som förhoppningsvis stannar i magen när den väl hamnar där. Usch, känner att jag måste ändra inställningen till kvällen annars kommer det inte gå bra. Men jag älskar ju våra släkttillställningar så allt blir nog fint.

Ett inlägg om gårkvällen kommer senare eller imorgon och då ska ni också få se några riktiga hetingar, haha!


En obligatorisk spegelbild från igår. Mer än så får ni inte nu.

puss!

Taggad!

Det blev en långdusch, en halvtimme eller nåt, och det var superskönt! Nu börjar jag känna mig redo för nattens äventyr. Senaste rapporten sa att över 800 pers skulle komma. Det kan ju inte bli annat än bra! Nu ska jag städa upp lite här så det är fint innan partydjuren kommer!

puss!

Imorgon är dagen

...då vi är lediga
...och då det vankas fest!
Behöver jag säga att det känns väldigt bra just nu? Underbart, underbart, underbart!
Hela veckan har bara varit en stor uppladdning inför helgen och just nu är det inte mycket annat i mitt huvud än party...och kanske lite sova också då jag är sjukligt trött efter en lååååång shoppingtur med mamma. Så nu ska jag vila så jag har högsta möjliga energinivå imorgon!

hej hopp och puss!

Great!

Det är så himla bra när allting löser sig. Den här dagen har gett mycket. Superfint! Nu är vi redo för helgens äventyr. Slut på juridikpluggandet är det också, för ett tag i all fall och det känns alltid som en liten guldklimp när man slipper det. Annars så har dagen mest spenderats på stan och bergvik med Marika. Vi kom fram till att ingen av oss ville åka hem och att det var anledningen till att vi hittade på nya saker att göra eller titta på hela tiden. Men hem kom vi tillslut och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på, känns tomt när man inte behöver tokplugga, men det är en underbar känsla!

puss!

In my room

Jag ska nog överleva den här veckan ändå, det känns som att stämningen lättar lite.

I över tre månader har vi bott i lägenheten och först idag har jag äntligen lyckats skaffa växter till mitt rum. Det är ju illa att det tog sån tid men nu är det ordnat och det känns mycket hemtrevligare. Fint fint. Mamma och jag har gjort en deal: Innan sista mars ska vi vara helt iordning här hemma. Så nu är det verkligen dags att ta tag i saker och ting. Inget slappande inte.

Nu väntar juridikboken på mig, jag har varit borta alldeles för länge. Dessa eviga prov som tar all fritid.

puss!


En btw

Det var inte bara ledsamt igår. Jag vann ju faktiskt 500 spänn på en skraplott! Det är inte varje dag det händer.

puss!

I was young and in my prime with my heart still filled with fear

Ibland kan man bli så jäkla besviken och ibland blir man så arg så att man gråter. Ibland hände igår och jag vet inte, kanske överreagerar jag, men det är ju för att jag bryr mig! När någon man älskar gör något som får en att undra om man någonsin kan lita på den personen igen.

Jag hoppas att jag bara överreagerar och snart ska inse detta och kunna släppa det som hänt och sen också förstå att folk förändras och blir äldre. Man sitter inte längre i sandlådan då de största grälen handlade om vem som hade sönder sandslottet och vems den vita stenen var. Nej, livet har plötsligt blivit mycket mer komplicerat än så och jag trodde att det ändå skulle gå ganska smärtfritt att komma igenom det men tydligen så kan man inte ensam styra hur det som gör ont ska ske för det styrs även av de som står bredvid och famlar, letar efter sina egna dörrar att öppna. Ibland öppnar de fel och vägen bakom den är så krokig att den emellanåt korsar ens egen väg och det blir mest en krasch. Det är då det gör ont. När det mitt i ens eget liv fyllt av rosa moln flyttar in ett som är alldeles för grått för att tränga bort. Visst har jag också öppnat fel dörrar ibland men då backar jag några steg och tar nästa istället, jag skulle aldrig stanna kvar om jag visste hur det skulle påverka inte bara mig själv utan även andra. Men du backade aldrig även om vi försökte dra dig ut, du fortsatte framåt. Men nu kanske det äntligen har blivit dags att vända sig om och byta riktning. Hur du än gör så kommer vi alltid finnas här men vi kan inte ta hur många smällar som helst, vi har våra egna liv att leva och måste få chansen att göra det på våra sätt.

Det här inlägget skrev jag mest för min egen skull och jag skulle kunna strunta i att publicera det, men det känns ändå bättre på något sätt att visa det, kanske beror det på att jag då känner det mer som att jag säger det till dig (du vet vem du är).
Ett långt inlägg med flummig text, men jag kan inte hjälpa det. När jag känner som jag gör nu så blandar sig orden som dem vill och det blir som det blir.

Nu går jag och lugnar ner mig.

We like to move it

Det dansades hela natten igår och det var härligt! Vi började dansa redan hos Marika och passade på att ta massor av kort och var så där underbart knasiga som man kan va ibland. Och okej då, jag kan väl bjuda på några kort. Förbered er på en bildbomb.









puss!

Back to the 90's

Ikväll blir det nostalgi på högsta nivå. Det är nämligen 90-talstema på Arena och då måste man såklart dit även om partyhumöret inte har kommit igång riktigt, men det är på väg, jag lovar!
Nu ska här dolas med lite saker innan det är dags att trippa iväg.

puss!

Universitetet

Idag var det nån slags informationsdag på universitetet om de olika kurserna man kan läsa och vart man kan läsa dem. Jag gick därifrån med lite klarare tankar om hur jag ska göra i framtiden tror jag och med massor av kataloger som kommer att åka i soptunnan som William sa. Men det kändes i alla fall som att jag fick ut något av dagen och det är ju alltid trevligt.
Nu ska jag plugga lite religion innan det är dags att dra sig tillbaka till skolan för matte.

puss!

I can't tell you where we're going

Om ni bara visste hur mycket jag skulle vilja åka nånstans just nu, vart spelar ingen roll, bara lämna Karlstad för några dagar. Nedräkningen till Stockholm har börjat, men det räcker inte, jag vill nånstans just precis nu. Följer du med?
Men jag antar att det kommer stanna vid önsketänkande. Igår pratade jag och Elin om att åka till Malmö eftersom det fanns en del intressanta människor på matchen i Leksand. Det var mest på skämt men jag skulle inte ha något som helst emot om vi drog iväg. Bara för att vi hade pratat om det så drömde jag om malmöklacken inatt. Och det är väl så det får bli, jag får resa bort i denna natts dröm också.



Projektarbete

Idag har det varit projektarbete som gällt för kanske inte hela slanten men i alla fall en stor del av den... ehm...ja. Vi  hade ett mycket givande möte med vår handledare och sen har vi ägnat oss åt att försöka få så många som möjligt att svara på en enkät på http://makemehappy.blogg.se (där har ni adressen, så gå in och svara ni också!) och vi blev glatt överraskade över att det var så många som ville hjälpa till även om statistiken visar att det bara var ungefär 15 procent av besökarna som gjorde det. Men vi är glada för allt så tusen tack till er hjälpsamma själar.

puss!

Riktigt illa

Det har bara gått en dag i skolan sedan lovet och jag är redan skoltrött. Inte bra. Och det finns alldeles för många saker att se fram emot, koncentrationen blir inte som den ska. Men det är ju såhär jag mår som bäst. Förväntansfull och längtande, finns det nåt bättre än att äntligen komma fram till det man vill och har längtat efter så mycket? Den känslan slår det mesta.
Oj, vad flummigt det blev, men mina tankar är på tusen olika saker just nu vilket gör det svårt att skriva ner dem i ord.

puss!


Irriterad

Vem var det som bestämde att gatorna skulle plogas klockan 00.20? Den personen måste ju ha fått en stor snedknäpp. Galet. Nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till!

God natt!

Nås in my heart

Dags för en liten sammanfattning av helgen i stugan innan skolan börjar igen. Jag upptäckte att jag inte tagit så många bilder men jag får bjuda på de jag faktiskt tog.


På torsdagen bar det av och jag var laddad inför den två timmar långa bilresan. Allt går med lite godis.


När vi väl kom fram så lyckades vi inte ta oss upp för backen till huset men efter 45 minuters skjuvande på bilen så kom vi äntligen upp. Vi var ganska trötta men humöret var på topp ändå, vad kan det annars vara i familjen Forsströms närvaro?

På fredagen åkte vi till Tulavippan och kikade lite. Mamma hittade en hel del och Amanda snodde med sig ett par vantar (fast det var ganska oskyldigt, kassörskan glömde att ta betalt för dem). Sedan bars det iväg till Leksand och Ejendals arena. Hockeyallsvenskan. Sista matchen innan kvalspelet. Det skulle avgöras om Malmö fortfarande skulle ha en chans att komma med i elitserien.

Vi var där över en timme tidigt och jag och Elin roade oss med att ta kort på varandra och allt annat roligt som fanns där inne.

Leksandsklacken var enorm...

... och malmöklacken var galen. Jag tror att jag spenderade mer tid med att titta på dem än vad jag gjorde på att se på matchen. Helt bananas var det. Saker kastades, fingrar pekades och människor gick sönder, gjorde sönder och blev utkastade. Sedan kan det tänkas att det gräts lite också eftersom deras kära lag fick stryk efter straffar. En jämn match med ett bra resultat enligt dalkullan inom mig.


På lördagen vaknade vi till ännu en bil som hade fastnat i backen. Det var bara att ta fram spadarna och gräva fram den. Sedan var det fritt fram att åka pulka. Svinkul var det! Fast efter en snabb räkning kom jag fram till att jag hade tio blåmärken på benen efter turerna i backen. Men det var det värt alla gånger.

Helgen har varit precis som den skulle ha varit och lite därtill. Önskar bara att man hade kunnat stanna några dagar till men nu är jag nog uppvilad för ännu några veckor i skolan innan påsklovet.

puss!

Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit skitbra men jag är mer eller mindre stuptrött nu och orkar inte sammanfatta den rättvist så det får vänta tills imorn. Hoppas ni har haft det lika bra som mig!

puss!

RSS 2.0