Puss på er

Oj! Jag får riktigt dåligt samvete när jag loggar in på bloggen och upptäcker att det fortfarande finns de som kikar in här trots att det var över två veckor sen jag skrev något. Men nu så, och jag varnar er för att det kan bli ett långt inlägg då jag som sagt inte har skrivit på ett tag.

Då så, nu ska jag hur som helst äntligen skriva det här inlägget som jag tänkt skriva så många gånger men som aldrig blivit av. Kände mig tvungen att skriva det nu innan jag åker till kusten så att det inte dröjer ännu en vecka innan jag visar livstecken. För jag lever i allra högsta grad!

Tyvärr kan jag inte komma på nån bra förklaring till att det inte har dykt upp nya rader här förutom att jag helt enkelt har tappat lusten för att blogga. Jag har egentligen tappat lusten för att sitta vid datorn över huvud taget. Vad det beror på vet jag inte för jag skulle kunna sitta och blogga nästan hela dagarna då jag ju faktiskt numera kan kalla mig arbetslös och därmed inte har så mycket annat än fritid och massor av dötid att slå ihjäl när de flesta andra är upptagna med jobb. Men det lockar helt enkelt inte. Jag har inget behov av att skriva av mig längre och om det behovet nån gång skulle komma tillbaka så kanske jag skriver ett inlägg trots att jag tvivlar på att någon då skulle upptäcka det och läsa.

En annan förklaring till att jag inte har bloggat kan vara att det har hänt så mycket på så kort tid och jag har inte riktigt orkat ta tag i att berätta om allt detta. Och kanske var det dumt att jag inte gjorde det då jag tror att många av er som läser är smarta och hade kunnat komma med bra råd. För det hade jag verkligen behövt, råd. Eller ännu mer någon som lyssnade. Visst finns det de som har lyssnat men ibland vill man bara berätta för någon annan. Det är fasen inte lätt när man måste fatta egna beslut om framtiden. Men nu är beslutet fattat och jag hoppas att jag har gjort rätt. Det känns rätt i magen och i hjärtat även om huvudet säger något helt annat.

Förlåt, jag vet att ni inte har en aning om vad jag babblar på om, precis som det har sett ut som oftast i den här bloggen. Mina tankar snurrar runt och bidrar till obegripliga inlägg. Men det är väl så det blir när man har mycket att tänka på. Så dags för mig att reda ut tankarna och när jag har gjort det kanske det smyger sig in ett inlägg här. Fram till dess: Ha det så underbart och ta till vara på sommaren!puss!

RSS 2.0