Söta meddelanden

Jag tycker att det är så oerhört fint att hitta söta meddelanden lite här och där. Detta hittades i Mitt i city:


Kärlek. Jag tänkte att jag kunde vara snäll och sprida vidare killens känslor, tihi.

sista fredagen i november

Imorse var det dags för årets adventssamling i kyrkan. Måste erkänna att jag tycker att det är väldigt mysigt. December är utan tvekan den mysigaste månaden på året. Efter adventssamlingen blev det stan en stund, sen svenska och början på en väldigt intressant bok, nämligen den om mig! Haha, hm, får se vad vi kan lyckas få fram för smaskigheter. Sen blev det Max och hamburgare med Marika, som förresten äntligen var tillbaka i skolan.


Marika var söt som vanligt.


Vi fick roliga sugrör, haha. Den stora lyckan var gjord.


Marika roade sig med att fota ett bildspel på mig, men ni får nöja er med en bild, haha.

Efter att ha blivit utstirrad av en liten unge (om blickar kunde döda så skulle det inte vara mycket kvar av mig) så tog vi bussen till stan igen där det blev ännu en liten runda, eller mest sittande och kollande på folk.
En lugn dag alltså!

puss!


Sooo not a good day

Den här dagen får gärna ta slut illa kvickt. Om ni bara visste vad trött jag är på torsdagen den 27 november 2008. Största delen av dagen har jag bara suttit här hemma och inte gjort någonting, mest gnällt på mig själv för att jag är så himla uttråkad. Jag gick hem tidigare från skolan också eftersom min mage tydligen inte vill att jag ska må bra just nu. Sen i tisdags har jag haft sådär ont som att någon nyper en jättehårt oavbrutet i magen. Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att blindtarmen behövdes opereras bort en gång till. Men det går ju inte eftersom den inte finns där längre, men är det möjligt att de kan ha glömt kvar en bit när de tog bort den? Njae, tveksamt, jag får helt enkelt vänta ut det. Då är det tur att jag kan sitta och lyssna på Chester See medan jag väntar, han får mig alltid på lite bättre humör.

puss!

Fint sagt

Jag pratade förut med en kille som jag inte har pratat med på flera månader. Efter att ha bekräftat för varandra att vi båda mådde bra så säger han: "Bra att du mår bra, jag skulle inte klara av om det hade hänt dig nåt". Mitt hjärta smälte. Det är sådana saker man behöver höra dagar som denna. Allt kändes helt plötsligt mycket finare. Jag ville bara berätta det här för er eftersom det betydde mycket för mig. Nu kan jag sova gott och det hoppas jag att ni också gör!
Puss och god natt! Dröm de sötaste av drömmar!

November rain

Jag sitter här och är rastlös, då är det tur att det finns musik. Och det är tur att det finns youtube. Då kan man sitta och lyssna på låtar som man inte har lyssnat på på evigheter. Som till exempel den här:



Guns N' Roses - November Rain
(varning för låååång låt)

Jag kände mig tvungen att lyssna på den nu eftersom månaden snart är slut och då passar det sig inte lika bra.

Är det över nu?

Ja, det hoppas jag! Jag har precis kommit hem efter att ha åkt till skolan en andra gång idag. Den här gången gällde det omprovet i filosofi och jag hoppas verkligen att det var sista gången jag gjorde det provet. Det har annars varit en ganska konstig dag, den har inte varit så kontrollerad direkt från min sida. Ingenting har direkt blivit som jag tänkt det. Nu ska jag äta lite för om en timme måste jag åka igen. Fick ett sms för en halvtimme sen: "Kom ihåg att vi ska vara hos mamma på hennes jobb när hon slutat:)<3" från min syster. Va? Nej, det kommer jag inte ihåg för det är ingen som har sagt något till mig. Så nu ska jag tydligen dit för att sen åka till IKEA. Man blir ju verkligen jätteglad när man inte får reda på saker och ting. Usch, jag tror inte att det är en bra dag idag, känner mig lite grinig. Och nu ska jag sluta gnälla här på bloggen för idag.

puss!

Startar lite smått

En lång sovmorgon hade vi idag, började inte förrän klockan 12.40. Det var såklart superskönt. Marika var hemma från skolan idag och då blir allt så mycket tråkigare.
Min syster skickade ett sms och frågade om jag ville baka lussekatter och lyssna på julmusik med henne, och det var precis vad jag behövde så det är så min eftermiddag har sett ut. Mysigt!


Gott, gott!


Och imorgon är det dags för omprovet i filosofi så det här häftet har varit min följeslagare i några timmar. Och kommer nog vara det tills jag går och lägger mig.

puss!


den dåliga veckan gör sig påmind

Usch vad jag vill glömma förra veckan då allt gick åt alla andra håll än dit det borde. Jag fick tillbaka matteprovet som vi skrev i torsdags och som väntat fick jag IG. Två poäng från godkänt, precis som på filosofiprovet, nästan så man kan se det lite komiskt, men BARA nästan! Vad hände med den Sandra som aldrig någonsin fick IG på ett prov? Jag tror att det kan vara dags att ta tag i skolan ganska rejält, det funkar inte riktigt att vara ute varje helg. Därför är det skönt att veta att det i planerna står att jag ska ta det lugnt fram till lucia. Trots detta nederlag ,eller vad man ska kalla det, så har måndagen varit ganska slapp. Varm choklad på Royal och en liten snöstorm, de sakerna passar bra ihop så det är så dagen har sett ut.

puss!


Helgen

Lördagens bravader kan inte i närheten mäta sig med förra helgens. Maskinen var bra, dansa var bra, alkoholintaget var bra men det kändes som att något inte var som det skulle, som att det fattades något. Jag hade helt enkelt inte så kul som jag skulle kunnat ha det, kände mig mest ensam och eländig. Men men, bättre lycka nästa gång eller vad man ska säga.

Söndagen blev det faktiskt en riktig sovmorgon för mig, något som det var längesen nu. Skönt var det! Sen åkte jag hem till Marika eftersom vi och Julia behövde arbeta med projektarbetet. Vi fick lite gjort trots att det var dagen efter. Nu är vi på G känner jag!

puss!

Get teenage kicks right through the night

Hela dagen gick åt till att städa och packa inför flytten. Vi införskaffade även några saker vilket tog lite för lång tid. Så jag kände mig lite stressad tillslut eftersom jag måste göra mig iordning inför kvällens festligheter. Men nu är jag i full fart och faktiskt så ligger jag ganska bra till i tiden. Det återstår bara att sminka mig, stryka klänningen, fixa håret och äta något, sen är jag ready to rock.

puss!


100 gånger bättre...

...har den här dagen varit mot vad den var igår. Fast jag tror att dagen fick sitt stora lyft när det började snöa! Underbart, jag älskar verkligen snön så det var till min stora lycka som det visade sig att den faktiskt stannade kvar på marken. Ljuvligt!
Utvecklingssamtal, partyklädesshopping och firande av morbror och plastkusin är det som har stått på schemat idag. Och allt gick någorlunda galant så nu kan jag somna gott. För ja, jag ska faktiskt gå och sova nu, det behövs efter den här veckan. Jag tror faktiskt att jag ska lägga mig och inte gå upp förrän jag behöver börja göra mig iordning för utgång imorgon. Det vore.

puss!

Dum dag

Den här dagen ska förträngas. Jag kan för tillfället inte komma på en enda sak som har varit bra idag. IG på filosofiprovet vilket betyder att man MÅSTE göra omprov. Så nu är det bara att försöka komma ihåg allt det där som man glömde bort så fort man hade satt den sista punkten på provet. Sen så har vi ju matteprovet som jag gjorde idag också, jag har aldrig någonsin fått IG på ett matteprov förut så den här gången kommer bli den första. Nej, förlåt för ett tråkigt inlägg men jag känner mig inte så pepp just nu. Hoppas er dag har varit bättre!

puss!


workwork

Imorse var jag på ett jobbmöte eller intervju eller vad man vill kalla det. Det är inget speciellt men jag vill ändå inte avslöja vad det är förrän jag vet om jag har fått det. Om jag får det så kommer jag bara att jobba en vecka innan jul...hm...en liten ledtråd för er kanske. Men jag hoppas självklart att jag får det för extra pengar är ju alltid välkommet. Dessutom verkar de andra på mötet vara trevliga så det vore kul att jobba tillsammans med dem. Så håll tummarna för mig!

puss!

Kan man hoppa över torsdagen?

Nu har jag suttit och råpluggat matte i några timmar. Helt bortkastad tid. Jag har nog inte lärt mig något mer än det jag visste innan vilket inte var särskilt mycket. Dessutom är jag lite grinig eftersom jag kommer vara i skolan i tio timmar imorgon, om jag sitter hela provtiden vill säga och de där tre timmarna kommer nog behövas. Dagen börjar med ett prov och slutar med ett prov. Det känns sådär lagom kul, fast jag får väl tänka positivt antar jag, det kommer kännas helt sagolikt skönt när morgondagen är över! Då är det bara helg och party som väntar!

puss!

Släktdragen finns där, absolut!

Jag sitter och kolar igenom gamla bilder och då hittade jag den här från i somras, midsommarafton närmare bestämt.


Mamma, morfar och jag. Morfar gör sin kända signaturgrimage och vi andra ser bara...ja...ut som något. Men visst kan man lätt se vart jag har fått min skönhet ifrån? Haha!

Jag lever för helgen

Det är så jag känner det just nu. Jag vill inget annat än att det ska bli helg. Då är allt tråkigt plugg gjort och framförallt så är det hemska matteprovet ur världen. Jag sitter här och känner hur små delar av min hjärna exploderar ju mer mer jag försöker förstå vad det egentligen är jag har prov på, för jag fattar verkligen ingenting. På torsdag kommer jag för första gången göra ett matteprov med resultatet IG, det känns ju inte alltför bra.

Men mest av allt vill jag att det ska bli helg så man får dansa och komma hem långt efter att solen har gått ner (vilket i och för sig inte är så svårt den här delen av året). Jag vill ha helg, helg, helg!

puss!

Fint kuvert

Under fikan hos min moster igår så fick jag några slantar som tack för hjälpen (barnpassning) och de låg i det här fina kuvertet:


so when everything comes around I guess things are fine

Filosofiprovet idag var nog något av det värsta jag har varit med om i provväg. Jag kan utan at ljuga säga att jag gissade på över hälften av frågorna. Det är bara att hoppas på att något blev rätt. Men ärligt talat så skiter jag fullkomligt i vad sju gubbar tyckte för över hundrafemtio år sedan, så jag kommer inte gråta floder om jag blir underkänd.
Efter skolan gick vi till tingsrätten för att ta reda på hur domen blev i den rättegången som vi var på för några veckor sedan. Vi fick ett helt kuvert med massor av papper och det kändes väldigt bra inför inlämningsuppgiften vi har.
Sedan blev det varm choklad och en massa prat på Royal. Man har alltid mycket att prata om på måndagar men just den här måndagen var det extra mycket. Nu ska jag fundera på om jag ska efter vissa påtryckningar bli medlem på facebook, men jag är superdålig på att vara medlem på sådana sidor. Jag vet redan nu att jag troligtvis aldrig kommer logga in något mer förutom den gången som jag blir medlem. Så vi får se hur detta blir.

puss!

081116

Den här dagen måste ha varit rekordsnabb, det känns som att man inte hunnit med att göra någonting. Plugg och fika hos moster är vad dagen har innefattat.

Gårdagen då... Vi satte oss på Score med planerna att stanna där. Men stockholmarna från i fredags lyckades övertyga oss till att följa med till Arena (okej, vi var kanske inte så svårövertalade). Det blev Veronica Maggio, dans och pussar. En bra kväll med andra ord.

Nu ska jag plugga tills jag stupar, vilket nog går ganska fort med tanke på att jag är supertrött.

puss!


C’mon we can rock this party all night long believe me

Har spenderat det mesta av dagen på IKEA med mamma och syster, det är ju en del saker som måste inhandlas nu till lägenheten. Vi hittade inget speciellt men vi har fått fullt med idéer. Längtar verkligen till det att man kan börja inreda.

Nu är det bestämt att vi ska ut ikväll också. Fast det blir Score en gång till, jag ska försöka få stockholmarna att komma dit sen också. Det är deras sista kväll i Karlstad och de kan ju inte åka hem utan att säga hej då! Haha. Jag tror att det får bli nyktert ikväll med, känns bra och hälsosamt. Eftersom Score inte har något dansgolv så får jag passa på att dansa nu då. Vi värmer upp med Tilly & The Wall:


Beat Control

puss!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Gårkvällen blev inte riktigt som vi hade planerat men den blev bra ändå. Hela veckan hade jag sett fram emot att få dansa på Arena men det var nog inte meningen att det skulle bli så. Kvällen började hos Marika. Sen blev det stan. Men på grund av glömt leg och lång kö så kom vi inte in innan klockan tio och det var inte längre gratis att komma in. Snåla som vi är så gick vi och satte oss på Score istället. Men vi hade trevligt, blev fotade av muck-festare och kollade på folk. Kvällen, eller natten, avslutades med efterfest i nån lägenhet. Vi träffade även några stockholmare som vi mer eller mindre övertalade oss att gå ut ikväll också, men jag vet inte hur det blir med det. Nån måtta får det vara, haha.

puss!

Laddar...eller nåt.

Idag var man ju ledig och självklart lyckas jag vakna klockan nio. Jag hatar att man alltid ska vakna tidigt när man har chansen att sova länge. Den här gången får jag skylla på regnet som slog mot fönstret. Försökte somna om men det gick inte så jag gick upp istället. Jag har inte gjort något vettigt, bara latat mig, sjungt singstar och nu sitter jag här och lyssnar på musik och läser bloggar och lite annat. Råkade hitta den här gamla låten. Är det någon som kommer ihåg? Det gör jag och det blir lite nostalgi.


Busted - year 3000

Vad hände med alla gamla pojkband egentligen? Vissa har man inte hört ett ljud ifrån på evigheter.

puss!

Helg!

Imorgon är jag ledig så helgen har redan börjat. Ska bli skönt att få sova länge länge. Imorgon kväll blir det dessutom utgång så en sovmorgon är verkligen på sin plats. Ett tag var vi sugna på att gå ut ikväll, vi fick reda på att det var 90-talstema på Arena. Men man är ju lite sliten på torsdagar så det känns skönt att vi till slut bestämde oss för att skippa den idén. Men tips till er partysugna i Karlstad: 90-talstema på Arena.
Nu ska jag äta kladdkakemuffins för att fira helgen... eller nåt.

puss!

Människoliv

Nästan tre timmar satt jag idag och skrev det skriftliga nationella svenskaprovet. Jag är nästan lite överraskad över mig själv, trodde att jag skulle sitta max två timmar. Men jag fick tillslut ihop en krönika om människors livsstil. Det är skönt att kunna stryka detta från listan över prov nu. Detta firar vi med varm choklad, läsa bloggar och lyssna på musik.


Seether - Rise above this

puss!

trying to decide, trying to decide if i, really wanna go out tonight

Åh, jag är så sugen på att gå ut, köra dansgolvet helt nyktert eftersom jag inte är särskilt sugen på att dricka. Men det verkar inte som att det är någon som har samma sug som jag så jag får se hur det blir på fredag. Det är ju några dagar kvar så förhoppningsvis hinner folk ändra sig.

Idag efter skolan gick jag, Marika och Julia och kollade på balklänningar. Och jisses vad svårt jag kommer få för att bestämma mig! Det finns ju hundra färger och modeller att välja mellan, men jag har nog nästan bestämt mig för en lila klänning. Ojoj, det är så mycket att tänka på nu. Det är över ett halvår kvar men det är ju faktiskt dags att ta tag i saker och ting redan nu. Är det någon som har tips på bra balklänningsbutiker i närheten av Karlstad?

puss!

studentmössa

Idag började vi en timme tidigare eftersom det var dags att prova studentmössor. Det känns som att studenten verkligen närmar sig nu. Jag är spänf på att se mössan när den är klar sen och jag tror att den kommer bli riktigt bra. Dock blev det lite dyrt tycker jag nog och jag misstänker att det var något som blev fel så jag får kolla upp det sen när ordersbekräftelsen kommer. Men som tur är så kommer jag nog lyckas få in lite extrapengar i december, fick nämligen ett brev med posten idag om ett jobb som jag har sökt och jag hoppas verkligen att jag får det, det vore ljuvligt. Mer berättar jag inte förrän jag är helt säker.

puss!

Skolkare där

Jag har varit sjukt trött hela dagen så jag bestämde mig för att hoppa över matten och åka hem istället. Det var kanske inte ett av mina bästa beslut med tanke på att vi har prov nästa vecka och jag fattar verkligen ingenting. Men det är kanske bättre att sitta här hemma och inte fatta nada än att sitta i skolan och fatta nada. Nu ska jag sätta mig och kolla på Gossip Girl som jag missade igår och sen ska jag försöka lära mig lite matte.

puss!

jul i förtid





Idag har jag varit med mormor, morfar och mamma hela dagen. Först åkte vi till nåt lager för att hämta soffan som vi köpte igår. Och sedan for vi iväg till Mårbacka där det var julmarknad. Det känns lite för tidigt för julmarknad nu så man fick aldrig den där julkänslan. Det började dessutom att regna efter ett tag så hela stället förvandlades till en stor lerpöl, men som tur var så var de flesta stånden inomhus. Vi fick mest med oss "mat" hem men också nån ljusstake. Vi köpte marknadsnougat till pappa i farsdag-present (han fick även choklad och lotter). Och jag passade samtidigt på att köpa mintkyssar, för vad vore en marknad utan mintkyssar?

På kvällen åkte vi till mormor och morfar som bjöd på tårta. Och nu är jag spymätt på godis och socker, fast jag kan ändå inte sluta proppa i mig mintkyssar. Sockerkick snart? Jag får det nog svårt att somna ikväll. Så har min dag sett ut hur som helst.

puss!

Möbler, stugor och glass

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi ska flytta och det betyder att det är hög tid att köpa möbler. Och det är precis vad jag och mamma har gjort idag. Jag tror att vi har varit i nästan alla möbelaffärer här i stan. Vi har lyckats köpa en soffa och lite småsaker. Dessutom har vi hittat ett köksbord med stolar som vi ska köpa imorgon. Lite andra saker har vi redan köpt och längtar tills vi kan börja ställa in dem i lägenheten. Mamma och jag gjorde en överenskommelse om att vi innan söndag kväll ska ha packat minst tio lådor, så vi har en del att göra eftersom vi hittills bara har packat en enda.

Tidigare ikväll tog vi en tur till en stuga som några kompisar till familjen har köpt. Och hur mysigt får man ha det?! Helt underbar var den och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är avundsjuk. Öppen spis och stora fönster.

puss!


Mixed emotions

Äntligen är den här veckan slut! Det muntliga provet är gjort och det känns hur skönt som helst, fast samtidigt önskar jag att det var ogjort för det gick så himla dåligt. Jag glömde bort vad jag skulle säga och krånglade till orden så att de inte hade någon som helst sammansättning till varandra. Jag hoppas att folk i alla fall fattade vad jag pratade om. Dessutom tror jag att jag pratade alldeles för kort tid. Usch, glöm och gå vidare. Nu ska jag inte göra ett enda dugg och det ska bli så sjukt gött!

puss!

Pictures

En av mina favoritbloggar är denna. Jag hoppas att ni inte har missat den. Man kan få se lite allt möjligt och för det mesta blir man riktigt imponerad av vad folk kan göra och vilken fantasi de har (och ibland för mycket fritid, haha).






Gå in och kika vetja!
http://pic-tures.blogspot.com/

Snart får man andas

Efter imorgon har jag inte ett skit att plugga. Och det känns för jävla underbart! Just nu övar jag på mitt muntliga nationella prov i svenskan. Fem minuter har vi på oss men när jag tog tid nyss så visade det sig att mitt "prat" var över sex minuter långt så jag får lov att korta ner det lite. Och så måste jag skriva ett pm. Usch vad jag hatar det här men det ska bli så ofattbart härligt när det är över sen. Nu ska jag fortsätta.

puss!


Take me away

Fy! Jag är så enormt trött på skolan att jag inte skulle fälla en enda tår om det visade sig att skolan brunnit upp under natten. Vi har verkligen miljoner saker att göra. Pluggandet nu på eftermiddagen gick inte så bra, eller ja, det gick inte alls. Det blev bara prat och fika. Men det gjorde inte så mycket egentligen för det var skönt att få tänka på nåt annat än skolan för några timmar. Nu ska jag läsa klart engelskaboken och sen sova som en stock, eller försöka i alla fall, misstänker att mitt huvud kommer vara alldeles för fyllt av allt möjligt för att kunna vila.

puss!


autumn leaves are fading now

En halvtimme skola blev det för mig idag, men vi fick faktiskt ganska mycket gjort på den lilla stunden, fast inte tillräckligt. Jag ska ner senare till stan så jag och Marika kan bli klara inför redovisningen imorgon. Eftersom det var några timmar kvar innan vi ska sätta igång så passade jag på att åka hem. Och idag råkar det ju vara så fint väder, perfekt för en promenad. Jag tog mig en liten tur runt området och det var riktigt skönt.




För bara några veckor sedan blommade det fortfarande i vår trädgård. Men nu orkade de inte kämpa mot kylan längre.


Träden är nakna och jag tycker att snön kan komma och klä dem.

Nu ska jag göra lite förarbeten och öva på svenskan. Ha en fin dag!

Like these autumn leaves I don't have nothing to hold

180

Det är så mycket att göra så jag är helt uppe i varv. Jag ska bli klar med svenskan innan jag lägger mig så det är bäst att jag sätter igång. De senaste timmarna har inte varit de mest givande, både jag och Marika var lite...hm...låt oss kalla det okoncentrerade så det blev inte så mycket gjort på juridiken. Ajabaja. Jag tar och lugnar ner mig och kommer i rytm igen med hjälp av denna gamla låten:


Peter Frampton - Baby I love your way

puss!

En timme kvar...

...tills bussen går och jag är nästan klar. Det är skönt när man kan sova tills man vaknar av sig själv och fortfarande ha massor av tid på sig innan man måste iväg. Så nu har jag ju nästan en hel timme på mig att plugga lite extra inför provet. Känner mig som vanligt inte alls förberedd men den här gången är det den känslan som borde infinna sig eftersom jag inte alls har pluggat mycket. Usch, det känns som att skolan har blivit väldigt lite prioriterat den senaste tiden. Måste bli ändring på det.

Jag kollade på de senaste inläggen och upptäckte att det var väldigt lite bilder och det ser så tråkigt ut tycker jag. Så här får ni en bild på absolut ingenting, det är den första bilden i min bildmapp.




Hej!

Ibland har man verkligen idétorka på bra rubriker (och inlägg för den delen). Imorgon har jag sovmorgon, börjar nämligen inte förrän klockan 12.40. Hur skönt är inte det? Fast min dag börjar med psykologiprov och sen blir det till att jobba arslet av sig på juridiken. Så det kommer inte bli en särskilt slapp dag bara för att man har sovmorgon. Nu har jag ungefär två timmar och 40 minuter på mig att plugga, sen är det Färjan och det kan man ju inte missa!

puss!

andra november

Sista dan på lovet men det känns som att man redan har börjat skolan igen. Hela dagen har gått åt till att plugga, fast jag får skylla mig själv lite som vanligt, det är ju såhär det blir när man skjuter upp saker  och tyvärr verkar jag aldrig lära mig att låta bli det. Men jag har blivit klar med några saker i alla fall och jag har bestämt mig för att jag inte får somna innan jag är klar med vissa av de återstående skolsakerna. Usch vad tråkiga inlägg det blir när man har mycket plugg, ber om ursäkt för det. Nu ska jag laga lasagne och ta en paus från allt tråkigt.

puss!

Du e bara en av många människor jag drömt om

Håkan igår var alldeles underbar. Han hade fått mig lycklig redan vid klockan åtta. Vi stod längst fram i kön ,som just då bestod av fyra personer, när Michelle ser honom genom fönstret på dörrarna, så hon vinkar till honom och då säger våra kövänner: "Vinka hit honom då", så det gör hon och han kommer. Så vi fick lite kramar och kvällen var nästan gjord. Sen stod vi längst fram under konserten och det är något jag verkligen känner av idag. Har ont i revbenen och blåmärken lite här och där efter att ha blivit pressad mellan staket och påtryckande människor. Som Håkan sa: publiken var helt sjövild. Efter spelningen blev det lite dans och sen hemgång. Vi fick följe av en norrman till torget, han var trevlig men vi hade lite svårt att förstå vad han sa men han bjöd oss på efterfest på hotellet. Tyvärr blev det inget av det eftersom sista bussen hem snart skulle gå. Men det var riktigt skönt att komma hem för jag var verkligen supertrött, hade inga krafter kvar i benen. Jag somnade och vaknade med Håkan-låtar i huvudet. Nu ska jag äta mat, kom precis på att jag inte ätit något på nästan ett dygn.

puss!

RSS 2.0