When I get older I will be stronger

Ibland undrar jag hur det är ställt med mig själv. Skulle nyss gå ut med soporna och eftersom vår dörr låser sig själv när man stänger den då måste man ha nycklarna med sig varje gång man går ut. I vad som kändes som tio minuter sprang jag runt och letade efter nycklarna. Panik. Om jag inte hittade dem så skulle jag inte kunna lämna lägenheten förrän på söndag då de två enda kopiorna av nyckeln kommer hem. Det hade varit lite töligt. Men som tur var så hittade jag dem tillslut. I ytterdörren. Hade alltså glömt dem i låset. Jag skyller på att jag hade en stor matkasse att böka in, det var därför de inte fick följa med in.

Matkasse ja, nu har vi handlat allt till morgondagens festfasoner. Tror att det kommer bli görbra! Ser verkligen fram emot det.

Det här med att vara ensam hemma är en väldigt bra övning inför hela flytta-hemifrån-grejen och jag tror faktiskt att jag kommer klara det galant! Ja, förutom den där nyckelgrejen och några andra smådetaljer som matlagning och sånt men annars går det riktigt bra. Har redan samlat massor av vuxenpoäng.

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0