Stockholmare sure knows how to dance!

Efter att ha gått upp kvart i fem på morgonen och sedan åkt tåg i drygt tre timmar var vi ganska trötta när vi kom fram till Stockholm i fredags. Med sex timmar kvar till incheckning på hotellet fanns det inte mycket annat att göra än att fördriva tiden på stan. Och mycket tid på stan blev det med shopping och annat mums. Vi hade tänkt att gå ut och skaka rumpa på fredagen men vi var sjukt slitna efter en lång dag så skakandet blev av på lördagen istället. På Mango bar närmare bestämt. Hur kul som helst. Träffade ett gäng killar som vi sent kommer glömma. Stockholmare är helt galna. Det kan vi fastställa efter den här helgen. Och som dem dansar. Man kan inte annat än älska det. Efter att dansat tills svetten rann och luften tagit slut bestämde vi oss för att lämna Mango och gick vidare mot stureplan. Utanför Laroy träffade vi fyra killar som blev våra följeslagare i några timmar. Vi försökte hitta något ställe att komma in på men vi hade inte så stor framgång med det och vi gick istället till hotellrummet för efterfest. (kanske borde nämna att det inte var helt främmande killar som följde med oss, en av dem var Marikas kompis så don't worry, vi visste vad vi gjorde, haha). Trötta som bara den satt vi sedan och spelade kort tills klockan nästan blev morgon, det var mycket mysigt även om jag tror att de flesta av oss hade kunnat somna när som helst.
Tre timmars sömn blev det den natten vilket märktes dagen efter. Hela dagen blev bara en enda stor väntan på att tåget hem skulle gå.


Det finns en viss tös som jag har sjukt roligt med!

Det är skönt att vara hemma men jag skulle hemskt gärna vilja vara kvar där. Men till sommaren blir det nog en resa till, då tar vi med oss lite mer brudar så ni där borta i Stockholm kan ju börja förbereda er nu!

Det blev inte så många bilder, här är i alla fall några som sammanfattar lite av det vi gjorde. 

Bodde mitt i stan, jordgubbar, gamla stan, solade vid vattnet.

En superhärlig helg!

puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0